Avarie de proporții la Gara de Nord. O conductă de apă caldă s-a spart

Ultima actualizare:

    Traficul auto a avut de suferit din cauza avariei. Foto: captură digi24.ro
Traficul auto a avut de suferit din cauza avariei. Foto: captură digi24.ro

Haos la Gara de Nord din Capitală în această dimineață, după ce o conductă de apă caldă de mari dimensiuni s-a spart în jurul orei 6.45. Magistrala a cedat, iar apa caldă a țâșnit cu putere din asfalt. O persoană a fost rănită din cauza aburului extrem de fierbinte.

Avaria s-a produs în această dimineață pe bulevadrul Gheorghe Duca nr. 10, foarte aproape de Gara de Nord. O conductă a Regiei de termoficarea cedat în urma presiunii apei calde, provocând haos în trafic. Șoferii s-au ferit cum au putut de aburul care țâșnea din asfalt, însă un trecător a suferit arsuri la contactul cu apa fierbinte. Echipele RADET au depistat repede avaria și au izolat zona. Conform reprezentanților Regiei, zonele afectate de avarie sunt Gheorghe Duca, Calea Griviței, Bd. Nicolae Titulescu, Bd. Al. Ioan Cuza și străzile adiacente. În total, 78 de imobile nu au apă caldă în acest moment.

simeon stalpnicul png

„Echipele RADET vor lucra în regim continuu, până la punerea în funcţiune a zonei afectate în cursul zilei de astăzi. Eventualele puncte termice ce ar putea rămâne oprite pe parcursul acestor lucrări vor fi afişate pe site-ul public www.radet.ro, secţiunea AVARII. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat atât clienţilor regiei, cât şi participanţilor la trafic”, spun reprezentanții RADET.

Bucureștenii care se aflau în trafic la ora producerii avariei au filmat cu telefonul mobil și au surprins haosul creat de conducta care s-a spart.

image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net