Ce spun vecinii criminalei de la metrou: „Nu mă așteptam, zicea că avea copii...”

Ultima actualizare:

    Vecinii Magdalenei Șerban se declară surprinși de fapta ei odioadă
Vecinii Magdalenei Șerban se declară surprinși de fapta ei odioadă

Magdalena Șerban (36 de ani), care se află în detenție și sub tratament medical la spitalul penitenciarului Jilava, ar fi avut probleme în străinătae, despre care nu a vorbit cu apropiații, atunci când a revenit în țară. Crima ei i-a luat prin surprindere pe cei care o cunoșteau pe suspectă.

Magdalena Șerban nu a fost niciodată internată într-un spital de psihiatrie și nici nu a luat vreodată un tratament pentru afecțiunea psihică de care suferă. În urmă cu opt ani, ea ar fi intrat într-o depresie puternică, în timp ce se afla în Spania. Ea a fost agresată sexual și traumatizată, iar acum, pare că și-a ales victimele după aspectul fizic al agresoarei din străinătate. În Spania, ea a fost internată la un spital, dar a fugit din unitatea medicală după două săptămâni. Vecinii Magdalenei nu au observat niciodată ceva dubios la ea.

„Noi nu am știut (că ar suferi de o boală psihică, n.r.). acum am aflat și am rămas așa blocați, pe cuvânt, zicea că avea copii în Italia, familie”, spune un vecin al mamei Magdalenei, conform Digi24.

„Nu mă așteptatm, pentru că a fost liniște cât a venit pe aici. O știați pe fată cu probleme? Nu, deci nu părea”, a declarat un alt vecin.

Sursa citată precizează că după ce Magdalena s-a întors din Spania, ea a locuit, o vreme, la Centru pentru persoane fără adăpost Sfântul Ioan, din Capitală. Aici, femeia dădea semne că este o persoană normală, fără vreo tulburare de ordin psihic, așa că i-a păcălit pe medici:

„La evaluarea întreprinsă, a reieșit că avea o orientare corectă, iar randamentul util era ușor diminuat față de media normală. De asemenea, ritmul și fluxul verbal erau în limite normale. Legislația nu prevede prezentarea unor documente de istoric medical. Era o fire retrasă. Nu și-a făcut cunoștințe în centru”, a dezvăluit directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net