Crăciun la mall: spectacole, târguri de cadouri și ateliere de creație

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Centrele comerciale din Capitală și-au propus să ne țină departe de case în această perioadă și au prevăzut o serie de evenimente specifice sărbătorilor de iarnă. Pe bucureșteni îi așteaptă târguri de cadouri, ateliere de creație, filme și spectacole pe scenă și pe patinoar.

Până de Crăciun, dar mai ales între Crăciun și Anul Nou, centrele comerciale din oraș sunt principalele puncte de distracție din marele oraș. Toată lumea aleargă acum după cadouri și surprize pentru cei dragi, dar nici confortul personal nu e de ignorat. Pentru cei care nu știu încotro să o apuce și ce distracție să aleagă de sărbători, am pregătit mai jos câteva idei pentru timpul liber.

Sun Plaza

Centrul comercial din Sectorul 4 a inaugurat vineri, 8 decembrie, „Orașul Crăciunului”, un colț magic dedicat familiilor. Organizatorii s-au gândit mult la cei mici, cărora le-au pregătit zile și seri magice în decoruri de poveste, întâlniri memorabile și experiențe inedite. În weekend-urile 8-10 decembrie și 15-17 decembrie, zona dinspre cinema va aparține în totalitate copiilor. Pe 8 decembrie, începând cu ora 17.00, Moș Crăciun și ceata lui veselă – din care nu lipsesc Regina Iernii, renii și personaje de basm, vor declara deschis, printr-o paradă, ”Orașul Crăciunului”. Și cum nu se poate fără colinde în această perioadă, povestea muzicală ”Christmas Stars” va aduce negreșit spiritul sărbătorilor în sufletele celor prezenți. Pe cei mici îi așteaptă Moș Crăciun care se va fotografia cu ei, le va contabiliza dorințele și îi va răsplăti cu bomboane.


    Idei de cadouri la Sun Plaza
Idei de cadouri la Sun Plaza

În ambele weekend-uri, copiii sunt invitați la atelierele art&craft ale Fabricii de jucării, la sesiuni de pictură pe față sau la Olimpiada veselă, unde spiridușii nerăbdători abia așteaptă să se joace cu prichindeii jocuri precum „Statuile muzicale”, „Săritura în sac”, „Trasul frânghiei” și „Hula-hoop”. Organizatorii mai promit spectacole interactive cu gheață carbonică, teatru muzical cu marionete, magie, dar și un spectacol pentru toată familia, „Spărgătorul de nuci”.

Pe 16 și 17 decembrie, pasionații de Lego sunt invitați să-și demonstreze fantezia și îndemânarea în construcții cu tematica sărbătorilor de iarnă.

Din 8 decembrie va fi activ colțul de împachetat cadouri, serviciu oferit gratuit și în acest an celor care cumpără daruri celor dragi.

În mall este amenajat și un târg de Crăciun, de unde vizitatorii pot alege cadouri, bunătăți de așezat pe masă ori decorațiuni pentru casă, jucării din lemn, jocuri, globuri din sticlă și ornamente pictate manual, ceramică și porțelan, aranjamente pentru masa festivă, bijuterii, cosmetice, accesorii vestimentare, cozonaci și prăjituri de casă, halviță și plăcinte, după poftele, gusturile și buzunarele tuturor.

Băneasa Shopping City

Mall-ul din nordul Capitalei a pregătit spectacole și ateliere de creație pentru copii în perioadele 9-10 decembrie și 16-17 decembrie. În fiecare din aceste zile, între orele 11.00-14.00 și 17.00-19.00, în mai multe zone ale centrului comercial va fi agitație mare.

Săptămâna 9-10 decembrie

Zona Magia iernii: Ștafeta cu zăpadă

Zona Jocurile zăpezii: Oameni de zăpadă și spiriduși ghiduși; Olaf și nasul morcov

Zona Proiecte de creație: Căsuțele spiridușilor (9 decembrie); Decorațiuni de iarnă (10 decembrie)

Săptămâna 16-17 decembrie

Zona Magia iernii: Poveste de iarnă

Zona Jocurile zăpezii: Pălăriile buclucașe; Căsuța cu turtă dulce; X și 0 cu Moș Crăciun și elfii

Zona Proiecte de creație: Ghirlande de brad (16 decembrie); Globuri colorate (17 decembrie).

București Mall

Un altfel de tărâm fermecat va fi și la Bucureşti Mall, în așteptarea Crăciunului. Spiriduşii Moşului sunt gata să le facă celor mici o lună decembrie ca-povești. Zilnic, până pe 24 decembrie, între orele 12.00 și 21.00, ești invitat să uiți de frigul de afară și să te lași răsfățat organizatorii târgului de Crăciun. Copiii sunt așteptați cu desene animate într-unul din cele mai mici cinematografe din lume. Pentru cei care caută cadouri pentru cei dragi, București Mall vine cu idei din belșug, iar în această perioadă, până pe 24 decembrie, împachetarea lor e gratuită.

Până atunci, pe 9 decembrie, între orele 16.00-18.00, sunt așteptați la un curs de educație rutieră și de prim-ajutor, care nu strică deloc în această perioadă.


    Copiii vor învăța regulile de circulație și să salveze vieți la București Mall
Copiii vor învăța regulile de circulație și să salveze vieți la București Mall

Iată ce te așteaptă la târgul de Crăciun din mall!

– Aroma Sărbătorilor, Igloo Cinema, Călătoria Fantastică – zilnic până pe 24 decembrie, între orele 12.00-21.00.– Selfie Santa, Împachetare cadouri, între 18-24 decembrie, între orele 12.00-21.00.

Plaza România

Luna cadourilor aduce târgul de Crăciun și la Plaza România. Până la 29 decembrie 2017 ai ocazia să vizitezi cele mai frumoase standuri şi să alegi cadourile potrivite pentru cei dragi.

În acest weekend (8-10 decembrie), între orele 17.00-21.00, organizatorii au pregătit ateliere de creație, colinde, animatori care îți vor da un plus de bucurie, magie, spectacole pe gheață carbonică, teatru de papuși, jocuri interactive și multe alte surprize.

Veranda Mall

Târgul de Crăciun din Veranda (Sectorul 2) aduce o sumedenie de preparate cu specific românesc și vin fiert. Până pe 7 ianuarie, între orele 10.00 și 22.00, centrul comercial își așteaptă vizitatorii cu idei de cadouri inspirate, ateliere tematice și povești de iarnă pentru copii. 15 comercianți au adus aici super decorațiuni de sezon, mâncare delicioasă (sarmale, plăcinte maramureșene de tradiție, vin fiert, hotdogi, kurtos, porumb fiert). Nu lipsește Căsuța lui Moș Crăciun, unde Moșul vat rage, ca la han, la lăsarea serii, în săptămâna 18-24 decembrie. În fiecare seară, după ora 16.00, cei mici îi vor găsi pe spiriduși, care le vor spune povești.

Distracție pe patinoar. Nu putea lipsi distracția pe patine, căci Veranda are și el un patinoar. Prețuri: 15 lei (luni-joi), 20 lei (vineri-duminică); Închiriere patine: 15 lei.


    Patinoarul de la Veranda Mall. Foto: verandamall.ro
Patinoarul de la Veranda Mall. Foto: verandamall.ro

Mega Mall

Până pe 29 decembrie 2017, la nivelul -1 al centrului comercial, cei mici au întâlnire cu spridușii. Ei au strâns cele mai frumoase decorațiuni pentru brad, pentru casă și pentru masa de Crăciun, iar renii au adunat cadouri din lumea întreagă pentru că fiecare vizitator să fie cel mai bun “Secret Santa”.

În cadrul “Targului de Craciun” din Mega Mall, poți găsi: decorațiuni realizate manual, totoși călduroși de iarnă din blană natural, căciuli și alte hăinuțe care țin de cald, bomboane Bucuria, jucării din lemn și păpuși confecționate manual, costume tradiționale pentru copii, cosmetice din nămol, portofele și poșete din piele, bijuterii și accesorii din argint, globuri, instalații și aranjamente de Crăciun, căni personalizate, dulciuri gustoase.

ParkLake

Târgul de Crăciun și decorațiuni inspirate s-a deschis la 24 noiembrie. Până la 23 decembrie, locuitorii Sectorului 3, și nu numai, sunt așteptați să se bucure de cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi. O varietate de decorațiuni, bijuterii și accesorii, oranamente și aranjamente pentru Crăciun sunt pregătite special, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Activități tematice. Între 6 și 24 decembrie, vizitatorii centrului comercial sunt așteptați zilnic să descopere lumea de poveste de la Polul Nord și Polul Sud, să se distreze cu jocurile interactive special aduse pentru ei și să trăiască o experiență inedită în realitatea virtuală.

În fiecare joi și vineri, în intervalul 18.00 – 20.00, copiii sunt invitați să participe și să se distreze la cele mai creative ateliere de Crăciun. Îndrumați de un eschimos și o gașcă de spiriduși, aceștia vor realiza zăpadă și fulgi de nea, pinguini veseli, figurine din ipsos și decorațiuni de brad din materiale neconvenționale.

Pe 9 și pe 10 decembrie, copiii sunt chemați să construiască un Lego gigant.


    Ce copil ar spune NU unui Lego?
Ce copil ar spune NU unui Lego?

Zilele de sâmbătă și duminică (între orele 14.00 și 20.00) sunt destinate jocurilor, concursurilor, dar și pieselor de teatru care fac parte din programul ParkLake pe perioada Crăciunului. Cei mici vor putea petrece momente minunate în compania celor mai dragi personaje din povești. Mai mult, pe 16 decembrie, actrița Tily Niculae lansează o nouă piesă de teatru la ParkLake, ,,Atelierul lui Moș Crăciun”, un spectacol pentru toate vârstele, care surprinde perfect esența sărbătorilor de iarnă.

Pe 16 decembrie, Moș Crăciun ajunge la ParkLake și așteaptă toți copiii să-l întâmpine cu poezii și voie bună. O paradă specială va fi pregătită în onoarea lui, iar spiridușii îi vor fi alături și îl vor ajuta să împartă multe cadouri și jucării, până pe 24 decembrie.

Nici iubitorii sporturilor de iarnă nu se vor plictisi anul acesta! Ei sunt invitați în fiecare zi la distracție pe patine, în cadrul patinoarului din exteriorul centrului comercial, zona ParkLake Garden, intrarea dinspre Parcul Titan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net