Criminalul care a băgat cuțitul în ambele neveste. Ce s-a aflat despre prima parteneră

Ultima actualizare:

    Bărbatul și-a înjunghiat soția de mai multe ori
Bărbatul și-a înjunghiat soția de mai multe ori

Are 51 de ani, dintre care 13 ani și i-a petrecut după gratii. Vorbim despre un bărbat nebun de gelozie care a băgat cuțitul în ambele femei cărora le jurase iubire veșnică. Lulu Şerban a comis a doua faptă ieri, după 22 de ani.

Cei doi locuiau într-un bloc din sectorul 3 al Capitalei, iar vecinii le-au spus anchetatorilor că-i auzeau mai tot timpul certându-se.

Bărbatul era extrem de gelos, iar ideea că ar putea fi părăsit l-a orbit. Ieri seară, într-un moment de furie și-a lovit soția de mai multe ori cu un corp dur după care a înjunghiat-o până a lăsat-o fără suflare.

A ucis din gelozie

”Serviciul Omoruri a fost sesizat că la o adresă din București a fost găsită decedată o femeie de 49 de ani, ce prezenta leziuni de violenţă. La examinarea medico-legală externă au fost decelate multiple leziuni de violenţă, cadavrul fiind ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Rodica Șerban era a doua soție a lui Lulu Șerban. Prima a sfârșit la fel de tragic în urmă cu 22 de ani, când bărbatul  a omorât-o cu mâinile lui tot din gelozie. A băgat cuțitul în ea și a făcut 13 ani de pușcărie.

A vrut să fugă din țară

Speriat că va ajunge din nou după gratii, criminalul a fugit imediat de acasă însă polițiștii au dat de urma lui în județul Teleorman, când se pregătea să iasă din țară. A fost imediat săltat și dus la audieri, iar procurorii l-au reținut. Mâine va fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net