Ce dramă! Tânără împinsă în fața metroului. „Avem de-a face cu o bolnava psihic care mişună printre noi”

Ultima actualizare:

    Anchetatorii o audiază la această oră pe femeia care a comis crimaFoto: arhivă personală
Anchetatorii o audiază la această oră pe femeia care a comis crimaFoto: arhivă personală

Crima oribilă care a avut loc marţi seară la staţia de metrou Dristor a îngrozit călătorii care obişnuiesc să circule în subteran. Poliţia Română a transmis că la această oră procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti audiază, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana suspectată de comiterea faptelor din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1. Este vorba despre o femeie în vârstă de 36 de ani, care a împins o tânără de 25 de ani. În urma impactului cu trenul, victima a murit.

Noi date din anchetă indică faptul că tânăra de 25 de ani care a fost împinsă în faţa metroului, se numeşte Alina Ciucu. Suspecta în acest caz este  Magdalena Şerban. Ea s-a recunoscut în imagini, dar nu a confirmat că ar fi făcut oribilul gest. Femeia a profitat de faptul că tânăra era atentă la telefon când a împins-o pe şine. Deşi, a încercat să se ridice şi să ajungă din nou pe peron, tânăra a fost surpinsă de tren şi a murit pe loc. 

Profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a declarat pentru „Adevărul” că dacă se confirmă faptul că între agresoarea de la metrou şi victimă nu există niciun fel de legătură, „avem de-a face cu o bolnava psihic care mişună printre noi, lăsată în abandon de sistemul sanitar actual”.    „Alege la întâmplare oamenii, dar în mintea ei poate să aibă o logică, o coerenţă de tip maladiv. Spre exemplu, apare paranoicul schizofrenic justiţiar. Sau poate fi delirul din gelozie, femeia abandonată, cu drame personale şi în mintea sa îşi creează modele”, a spus profesorul Butoi.

"Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre", a transmis Poliţia Capitalei.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou. Conform Poliţiei, tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie, iar Poliţia i-a prezentat semnalmentele, cerând sprijin pentru identificarea ei.

Femeia încercase un gest similar şi în staţia Costin Georgian, în aceeaşi seară. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie, marţi, în jurul orei 20:00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net