A intrat cu basculanta în farmacie. Patru persoane au fost rănite

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O autobasculantă a ciocnit azi (16 octombrie) în jurul orei 15.00, patru mașini, apoi a intrat pe trotuar lovind trei pietoni și s-a oprit într-o farmacie. Accidentul s-a petrecut în Capitală, în zona Crângași, la intersecția cu strada Ceahlău.

Încă nu se știe cu exactitate cum a ajuns basculanta într-o farmacie Catena, din nordul Capitalei. În jurul orei 15.00, s-a produs un accident, iar patru persoane au fost rănite. Din fericire, nici una dintre victime nu au fost rănită grav și doar una a fost transportată la spital, scrie digi24.ro.

Martori oculari spun că de vină ar fi șoferul unui Logan, care nu a acordat prioritate, a vrut să vireze și a lovit o femeie. Camionul plecase de la semafor, deci nu avea viteză și a vrut să evite lovirea femeii.

Polițiștii și ambulanțele sunt deja la fața locului, mai ales că informația primită de operatorii de la 112 vorbea și de faptul că trei pietoni care se aflau în zonă ar fi fost loviți. Potrivit primelor relatări, se pare că șoferul autobasculantei ar fi încercat să evite autoturismul Logan, iar camionul a intrat pe zona din margine, unde erau parcate mai multe mașini, patru la număr mai exact. A ajuns pe trotuar, acolo unde s-ar fi aflat și cei trei pietoni.


    Șoferul basculantei și trei pietoni au fost răniți
Șoferul basculantei și trei pietoni au fost răniți

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net