Reacția tatălui fetei ucise la metrou: „Nu pot da vina pe femeia care a împins-o”

Ultima actualizare:

    Magdalena Șerban este femeia care a ucis o tânără la metrouFoto: Adevărul
Magdalena Șerban este femeia care a ucis o tânără la metrouFoto: Adevărul

Alina Ciucu (25 de ani) a fost tânăra care și-a pierdut viața marți seara, 12 decembrie, la stația de metrou Dristor, după ce a fost împinsă de pe peron, înaintea trenului. Tatăl victimei spune însă că nu criminala este de vină, ci autoritățile.

Jurnaliștii Adevărul l-au contactat telefonic pe tatăl fetei ucise, iar acesta a declarat: „Nu am putut să mă uit la imagini. Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat, dar nu pot da vina nici pe femeia care a împins-o, am înțeles că era bolnavă psihic. Este vina autorităților.” Alina Ciucu era din localitatea Ostroveni, județul Dolj, dar se mutase în urmă cu câțiva ani în București, unde locuia împreună cu prietenul ei.

Fata a fost împinsă de pe peron, înaintea trenului, chiar în momentul în care acesta intrase în viteză în stație. Tânăra ar fi încercat să urce înapoi pe peron, dar criminala a lovit-o și a căzut înapoi, intrând sub roțile metroului.

Conform ultimelo informații, agresoarea se numește Magdalena Șerban, are 36 de ani și se pare că este tot craioveancă, dar s-a mutat în București în urmă cu câțiva ani. 

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net