Șoseaua Fabrica de Glucoză va fi modernizată. Cât vor dura lucrarile

Ultima actualizare:

    Soseaua Fabrica De Glucoză intră în renovări
Soseaua Fabrica De Glucoză intră în renovări

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat joi, 22 iunie, contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a Șoselei Fabrica de Glucoză. Executantul acestui obiectiv de investiții este Asocierea Straco Grup SRL- SC Tracon SRL(lider de asociere)- SC Primacons Group SRL.

Conform contractului, , lucrările presupun largirea Șoselei Fabrica de Glucoză între Calea Floreasca și Șoseaua Petricani, de la o bandă pe sens la câte 2 benzi pe fiecare sens și reconfigurarea intersecției cu str. Barbu Vacarescu, pentru îmbunătațirea condițiilor de circulație la intrarea în București de pe autostrada A3.

Concret, lucrările care vor fi executate în cadrul acestui contract sunt: largirea la 4 benzi a 1,8 km de strada, cate 2 benzi pe sens de cate 3,5m, realizarea trotuarelor cu o latime de 4,5m; reconfigurarea intersectiilor pe care soseaua Fabrica de Glucoza le traverseaza si racordarea la viitoarea intersectie cu sens giratoriu a autostrazii A3 Bucuresti-Ploiesti-Brasov; asigurarea scurgerii apelor pluviale prin realizarea unei canalizari pluviale precum si prin repozitionarea gurilor de scurgere existente; reamenajarea spatiilor verzi; modernizarea iluminatului stradal.

Durata de executie este de 18 luni de la data emiterea ordinului de incepere a lucrarilor. Valoarea contractului este de 48.228.719.48 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net