Tatăl primei fete împinse în fața metroului: „112 m-a trimis să investighez eu”

Ultima actualizare:

    Autoritățile au crezut că este vorba despre o glumă
Autoritățile au crezut că este vorba despre o glumă

Tatăl primei fete, în vârstă de 22 de ani, care a fost împinsă spre șina de metrou, în stația Costin Georgian, a declarat că el și fiica sa nu i-au anunțat târziu pe polițiști, ci aceștia ar fi tergiversat să acționeze imediat deoarece, înițial au crezut că este o glumă.

Prima tânără agresată la metrou de Magdalena Șerban (36 de ani) a reușit să scape de criminală după ce s-a luptat cu ea, dar abia când s-a urcat în metrou a realizat ce i s-a întâmplat și că putea să-și piardă viața. În acel moment, ea l-ar fi sunat pe tatăl său, pentru a-i povesti prin ce a trecut.

Acest incident s-a petrecut în seara zilei de 12 decembrie, în jurul orei 15.30. tânăra agresată mergea la dentist. Când ea și tatăl ei au mers să depună plângere la poliție, autoritățile nu i-au crezut. Din acest motiv, plângerea a fost înregistrată abia pe ora 19.30, relatează Adevărul.

„Un șoc pentru toți. în 45 de minute am sunat la 112. Și 112 m-a trimis la Costin Georgian să investighez  eu, ca părinte. E posibil așa ceva? [...] Am spus la 112 că fata a fost împinsă intenționat în fața metroului, iar doamna de acolo mi-a spus să merg la metrou, că au poliția lor [...] trebuia să verifice imediat, să vadă că sunt om serios [...] Ce pierdeau? Zece litri de motorină, timpul a zece polițiști, dar poate că salvau niște vieți”, a afirmat indignat tatăl primei fete agresate, care a supraviețuit, conform sursei citate.

Chiar dacă i s-a părut strigător la cer ce i-a cerut doamna care a răspuns la apelul de urgență, tatăl fetei a mers la stația de metrou Costin Georgian pentru a anunța unitatea de poliție de acolo, dar a trebuit să aștepte două ore, pentru că înaintea sa era o altă femeie cu un copil care își pierduse geanta pe peron. Polițistul i-a spus bărbatului că trebuie să aibă răbdare, întrucât el era singur în unitate și nu se putea ocupa simultan de mai multe cazuri:

„Polițistul a venit și ne-a întrebat, i-am spus că a fost împinsă în fața metroului. Nu a crezut din prima. Trebuia să-i ia declarația doamnei. În jurul orei 19.00 am putut da declarații”, a mărturisit tatăl fetei.

El a mai povestit și cum s-a întâmplat incidentul, așa cum i-a relatat fiica sa: „A venit în spatele ei, pur și simplu, a împins-o. Ea a crezut că este o glumă a unei prietene [...] Când și-a dat seama că nu e glumă, a pus dreptul în față și a stopat. A opus rezistență și a reușit să se salveze. Atunci a sărit lumea și a reușit să fugă. Toate acestea s-au întâmplat la zece metri în fața metroului. Era prima victimă și poate nu mai era a doua. Mai avea un centimetru și depășea, deja era piciorul în aer”, a mai adăugat tatăl primei victime.

După ce fata a scăpat de agresoare, în timp ce urca scările la metrou, a observat-o pe Magdalena Șerban cum stătea pe peron și o fixa cu privirea. Peste câteva ore, criminala avea să-și aleagă o altă victimă, pe care a și ucis-o în cele din urmă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net