80.000 $ şi petreci o noapte ca împăratul

Ultima actualizare:

    Apartamentul Regal de la Hotelul President Wilson rămâne în topul celor mai luxoase din lume
Apartamentul Regal de la Hotelul President Wilson rămâne în topul celor mai luxoase din lume

Apartamentul Regal de la Hotelul President Wilson, de pe malul lacului Geneva, din Elveţia, rămâne în topul celor mai luxoase camere de hotel din lume. O noapte aici costă 80.000 de dolari. Însă eşti împărat pentru o noapte şi ai toată lumea la picioare. Odată cazat aici ai parte de serviciile unui şef bucătar celebru, de servire demnă de casele regale şi servicii de pază specifice unui şef de stat.

Apartamentul Regal de la Hotelul President Wilson, de pe malul lacului Geneva, din Elveţia, este în continuare cel mai luxos din lume. 80.000 $ costă o noapte de cazare aici. Are o suprafaţă de 1.680 de metri pătraţi, 12 dormitoare, băi cu marmură de Veneţia, mobilier îmbrăcat cu aur, masă de biliard Brunswick şi o terasă imensă care dă spre lac. Imaginaţi-vă că în preţ intră câteva sticle de whiskey vechi de 20 de ani, coniac rar, vin alb sau roşu de colecţie, vin de Champagne şi room service 24 de ore din 24.

simeon stalpnicul png

Televizoarele Bang&Olufsen din sufragerie sunt cele mai bune din lume, iar sistemul de sonorizare BeoVision 4-103 ar face-o geloasă până şi pe Celine Dion. Apartamentul are televizor în fiecare încăpere, designul băilor, halatele, prosoapele şi restul utilităţilor sunt realizate de marca Hermes.

Mobilierul din lemn masiv de esenţă rară, covoarele şi draperiile sunt unice în lume şi realizate de producători special pentru Hotelul President Wilson. Geamurile de la apartament sunt antiglonţ, seiful din cameră este mare cât o cameră şi securizat împotriva oricărui atac. Apartamentul are un lift separat, 15 paznici înarmaţi până în dinţi, butoane de panică, sistem de alarmă ultraperformant şi chiar o cameră blindată pentru situaţii de urgenţă.

Aşternuturile din mătase naturală sau bumbac adus din America Latină sunt de aceeaşi culoare cu cele 333 de lalele, orhidee, crini imperiali sau trandafiri regali care parfumează toate cele 12 dormitoare, dar şi sala de şedinţe. În camera de zi este instalat un pian Steinway de colecţie. Vazele şi tablourile sunt de colecţie, iar cărţile din bibliotecă sunt piese rare, cumpărate la licitaţii în ediţii unice.

simeon stalpnicul png

La jacuzzi, în cabina de duş sau lângă cada imensă sunt instalate televizoare. În dressing este o oglindă inteligentă care oferă informaţii cu privire la vreme, la viteza vântului, precipitaţii, nivelul de confort termic, razele ultraviolete, dar şi date despre fluctuaţiile de pe bursa de mărfuri.

Aici s-au cazat de-a lungul istoriei şefi de state, vedete de la Hollywood, bancheri, şeici şi miliardari. Printre personalităţile de marcă îl amintim pe “miliardarul fără casă”, germano-americanul Nicolas Berggruen (54 de ani), care are o avere de peste 2 miliarde de dolari. Apartamentul prezidenţial a primit din 2015 titlul de „cel mai luxos apartament din lume” şi continuă să şi-l păstreze.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net