A alergat 3 km pentru a-și salva fiica de la viol și i-a înjunghiat pe agresori

Ultima actualizare:

    Tânăra a fost salvată de mama ei, care i-a înjunghiat pe violatori
Tânăra a fost salvată de mama ei, care i-a înjunghiat pe violatori

“Mama-leoaică"! Aşa a fost numită o femeie din Africa de Sud după ce şi-a salvat fiica de la viol. După ce a aflat că fata ei era batjocorită de mai mulţi bărbaţi, femeia de 56 de ani a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi a alergat trei kilometri până în locul în care fiica ei era sechestrată şi abuzată.

Femeia a auzit ţipetele disperate ale fetei şi după ce intrat în cameră s-a năpustit asupra violatorilor şi i-a înjunghiat. Ulterior, femeia și-a consolat fiica până la sosirea poliţiştilor.

Unul dintre cei trei agresori a murit, în timp ce ceilalți doi au ajuns la spital, în stare gravă, scrie Daily Mail.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului i-au găsit pe bărbaţi într-o baltă de sânge, iar tânăra abuzată era în stare de şoc.

Cazul s-a petrecut în septembrie şi a stârnit o serie de controverse şi dezbateri în Africa de Sud. Asta pentru că femeia care şi-a apărat fiica a fost arestată şi acuzată de crimă.

După ce oamenii s-au revoltat, autoritățile au decis să renunțe la toate acuzațiile împotriva femeii, susținând că niciun procuror nu va dori să preia cazul şi că-n final nu se va ajunge la o condamnare.

“M-aș fi aruncat în fața unui leu să-mi protejez fiica și sunt sigură că multe mame ar fi făcut la fel”, a declarat femeia.

Acum, toată lumea o laudă pentru fapta ei, iar presa internaţională a numit-o ”mama-leoaică”.

Cum a aflat de viol

Femeia a primit un telefon de la verişoara unuia dintre agresori, care i-a spus că fata ei este violată. Mama fetei a sunat de mai multe ori la poliţia din Zwartwater, dar nu i-a răspuns nimeni. Aşa că a pus mâna pe un cuţit şi a fugit să-şi salveze fiica.

Bărbatul care a murit în urma loviturilor primite este chiar verişorul celei care a alertat-o pe mama fetei abuzate. După moartea acestuia, tânăra care a dat telefonul a vrut să se sinucidă. Rudele agresorului mort au învinovăţit-o pentru tot ce s-a întâmplat.

„Am vrut doar să-mi protejez fiica. Când am primit acel telefon din partea tinerei, nu mi-a venit să cred că fata mea este violată și am sperat că este o greșeală. Îmi pare rău că a încercat să se omoare. Ea nu are nicio vină”, a mai declarat mama eroină. Totodată, ea le-a mulţumit celor care i-au fost alături. "M-am bucurat să văd că sunt atâţia oameni cu suflet bun alături de mine. Vă mulţumesc pentru suport. Voi m-aţi făcut mai puternică", a conchis femeia.

Dacă ea a scăpat de acuzaţii, acelaşi lucru nu e valabil şi pentru ceilalţi doi agresori. Ei sunt încă în spital, dar după externare vor fi cercetaţi pentru viol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net