Ar fi putut fi oprit măcelul din Las Vegas? Polițistul rănit în hotel, împușcat înainte de masacru

Ultima actualizare:

    Moment de reculegere pentru cei decedați în atacul armat din Las VegasFoto: Getty
Moment de reculegere pentru cei decedați în atacul armat din Las VegasFoto: Getty

Autoritățile americane vin cu noi informații despre atacul armat de la festivalul de muzică country din Las Vegas. Potrivit noilor date polițistul care a murit în atacul produs pe 1 octombrie a fost împușcat cu șase minute înainte de începerea masacrului, în interiorul hotelului Mandalay Bay.

Agentul Jesus Campos recepționa la acel moment o alarmă la ușa ucigașului Stephen Paddock, în timp ce acesta pregătea atacul. Polițistul Campos a fost împușcat în picior, iar alarma a fost activată la ora locală 21.59. Cu toate acestea, poliția a reușit să localizeze incidentul abia la ora locală 22.18. Atacatorul ar fi deschis focul spre oamenii de la festivalul Route 91 la ora 22.05 și a continuat să tragă neîntrerupt până la ora 22.15, potrivit The Mirror.Inițial agentul Campos a fost prezentat în presă ca un erou ce a încercat să oprească atacul, dar șeriful american Lombardo lasă de înțeles că nu este de aceeași părere. "Domnul Campos s-a întâlnit cu suspectul înainte ca acesta să înceapă să tragă în oameni. A fost rănit înainte de declanșarea masacrului", a declarat șeriful Lombardo într-o conferință de presă. Noile informații ale autorităților americane ridică semne de întrebare dacă atacatorul ar fi putut fi oprit înainte de a ucide 58 de persoane. În imaginile făcute publice de autorități poate fi observată nedumerirea polițiștilor privind proveniența împușcăturilor. La momentul respectiv autoritățile nu fuseseră alertate de agentul împușcat din hotelul Mandalay.

Potrivit autorităților americane, fratele atacatorului este și el investigat pentru a se stabili motivul.În masacrul din Las Vegas 58 de persoane și-au pierdut viața, iar alte peste 500 au fost rănite. Autoritățile americane au precizat că atacatorul avea probleme psihice și nu avea legături cu vreun grup terorist. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net