Bill Clinton a făcut sex cu patru femei în avion?

Ultima actualizare:

    Clinton a fost făcut de râs că e obsedat de orgii şi de jucării sexualeFoto: Getty Images
Clinton a fost făcut de râs că e obsedat de orgii şi de jucării sexualeFoto: Getty Images

După ce a fost protagonistul celui mai mare scandal sexual care a zguduit Casa Albă în 1998, pe când era preşedinte, Bill Clinton are probleme din nou! El e acuzat că ar fi făcut sex cu 4 femei în avion.

A schimbat avionul prezidenţial Air Force One cu Air F...k One!, un avion prezidenţial pentru sex în aer! Bill Clinton (71 de ani) ar fi profitat de patru femei pe care le-a abuzat sexual la bordul unui Boeing 757 2 J4 ce i-a fost împrumutat de către miliardarul Ron Burkle, pe care îl ajuta în afaceri.

„Bomba” este lansată într-o nouă carte semnată de redactorul-şef de la ziarul „New York Times Magazine”, Edward Klein. Autorul susţine că are informaţii din cadrul Partidului Democrat al fostului locatar de la Casa Albă. Cele patru femei, care vor să-şi păstreze anonimatul, pretind că au fost abuzate de Clinton la începutul anilor 2000, pe când acesta era la al doilea mandat în funcţia de preşedinte.

Avocaţii care le reprezintă sunt pregătiţi să declanşeze patru procese separate împotriva fostului preşedinte. În acelaşi timp sunt duse negocieri pentru ca Bill Clinton să plătească sume uriaşe în schimbul tăcerii victimelor sale. Avocaţii fostului preşedinte au confirmat că există noi acuzaţii împotriva clientului lor.

Nu e prima oară când Clinton e acuzat de abuzuri sexuale. Este de notorietate mai ales scandalul din 1998, în care fosta stagiară de la Casa Albă, Monica Lewinski, a dat în vileag relaţiile intime dintre ei. Ea a dezvăluit că a făcut sex cu Clinton de 9 ori, că acesta era obsedat de orgii şi jucării sexuale şi că i-a propus sex în trei. Fostul preşedinte a fost la un pas să-şi piardă înalta funcţie din cauza scandalului. Clinton a mai fost acuzat de abuzuri sexuale şi de Paula Jones, Juanita Broaddrick, Kathleen Willey, în anii 1990.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net