Bombă! Jackie Kennedy l-a împuşcat în cap pe JFK?

Ultima actualizare:

    Dallas, Texas. 22 noiembrie 1963, ziua în care preşedintele american a fost asasinat
Dallas, Texas. 22 noiembrie 1963, ziua în care preşedintele american a fost asasinat

Ipoteză şocantă la comemorarea tragediei de la 22 noiembrie 1963, din Dallas, Texas! Conform unor dosare ultrasecrete, Jackie Kennedy ar fi fost un spion CIA infiltrat la Casa Albă care avea ca scop asasinarea preşedintelui. Ea ar fi fost cea care i-a tras un glonţ în cap lui John Fitzgerald Kennedy, după diversiunea făcută de Harvey Oswald.

Într-un document secret se arată că Lee Harvey Oswald a tras de două ori în maşina prezidenţială. Un trăgător de elită a încercat să reproducă scena, trăîgând cu aceeaşi armă, de la aceeaşi fereastră în aceeaşi direcţie însă toate tentativele au eşuat. Însă pe filmarea originală din data de 22 noiembrie 1963, „apare o scenă în care este vizibil un obiect metalic strălucitor în mâna lui Jackie Kennedy”. Aceasta se aruncă peste trupul soţului ei, părând că încearcă să îl protejeze.

Însă unii experţi, citaţi de Daily Mail susţin că face acest lucru pentru al împuşca direct în cap, punându-i ţeava revolverului între bărbie şi gât. În conspiraţia privind asasinatul, care avut loc acum 54 de ani, sunt implicaţi: vicepreşedintele Lyndon Johnson, cel care l-a succedat pe Kennedy la Casa Albă, conducerea CIA, Fidel Castro şi agenţi KGB. Teoria a apărut după ce anchetatorii au eşuat în reconstituirea crimei comise de fostul puşcaş marin în vârstă de 24 de ani, Lee Harvey Oswald.


    Ultimele secvenţe cu John F. Kennedy în viaţăfoto: Guliver/Gettyimages
Ultimele secvenţe cu John F. Kennedy în viaţăfoto: Guliver/Gettyimages

Comisia Warren a avut ca scop descoperirea vinovaţilor asasinatului, însă aceasta a eşuat în a da un verdict. Însă este posibil ca Jackie să fi fost spionul CIA pus să îl ucidă pe Kennedy? Conform Dr. James Fetzer, autorul cărţii „Crima din Dealey Plaza”, Oswald nu este ucigaşul preşedintelui, ci altcineva. În dosarul oficial se arată că Oswald a tras de la etajul şase al Texas Book Depository şi că unul din gloanţele lui l-a lovit pe guvernatorul texan John Connoly. La două zile după asasinat, Oswald a fost ucis de patronul de cluburi Jack Ruby. În Raportul Warren se menţionează un aspect: „Oswald a tras trei gloanţe, două au atins ţinta, în decurs de şase secunde. Însă de la distanţa de la care a tras, este imposibil ca vreunul dintre gloanţe să fi putut lovi mortal craniul preşedintelui american”. În filmarea oficială a evenimentului din Dallas, în mâna stângă a lui Jackie Kennedy apare un obiect metalic pe care aceasta îl îndreaptă ulterior către capul soţului ei. Conform aceleiaşi teorii a conspiraţiei, ura lui Jackie ar fi fost alimentată de agenţii CIA cu înregistrări şi filmări explicite ale relaţiei lui John Fitzgerald Kennedy cu actriţa Marilyn Monroe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net