Brigitte Macron a vorbit despre cel mai mare defect al președintelui Franței

Ultima actualizare:

    Între Brigitte și Emmanuel Macron este o diferență de vârstă de 24 de anifoto: AFP
Între Brigitte și Emmanuel Macron este o diferență de vârstă de 24 de anifoto: AFP

Brigitte Macron a acordat primul ei interviu după ce soțul ei a câștigat alegerile prezidențiale din Franța. Fosta profesoară de actorie nu a ocolit întrebările delicate, despre divorțul de bărbatul cu care are trei copii și despre diferența mare de vârstă dintre ea și Emmanuel Macron.

Brigitte Macron (64 de ani) s-a confesat revistei ELLE, în primul interviu pe care l-a acordat în calitate de primă doamnă a Franței. A vorbit deschis despre durerea pe care divorțul le-a provocat-o celor trei copii ai ei, dar și despre felul în care lumea a vorbit despre diferența de 24 de ani dintre ea și președintele Emmanuel Macron. A avut chiar puterea să glumească: ”Singurul defect al lui Emmanuel este că-i mai mic decât mine.”

”Când citesc articole în presă despre cuplul nostru, am impresia că citesc povestea altcuiva. și totuși, povestea noastră este atât de simplă”, e explicat fosta profesoară a lui Emmanuel Macron, de pe vremea când acesta avea 16 ani. Măritată, cu trei copii, Brigitte a divorțat pentru a se căsători cu fostul ei elev.

”Despărțirile provoacă întotdeauna pagube. De cele mai multe ori, cei care suferă sunt copiii. Știu că mi-am făcut copiii să sufere și acesta este lucrul pe care mi-l reproșez în primul rând. Dar nu puteam să n-o fac. Sunt momente în viață în care trebuie să faci alegeri decisive. Iar pentru mine asta a fost… dacă n-aș fi făcut această alegere, aș fi lăsat viața să treacă pe lângă mine. Eram foarte fericită lângă copiii mei, dar, în același timp, simțeam că trebuia să trăiesc «iubirea aceea», cum spunea Prévert, ca să fiu pe deplin fericită.”

Fosta profesoară de teatru a recunoscut că i-au picat foarte prost atacurile din campania electorală referitoare la diferența de vârstă dintre ea și soțul ei. ”Până la urmă mi-am zis: asta e, dacă te simți rău, taci. Totul o să treacă”, a declarat prima doamnă a Franței.

Emmanuel Macron s-a îndrăgostit de Brigitte Trogneux, profesoara lui de teatru și de franceză, cu 24 de ani mai în vârstă, măritată și cu trei copii, la liceul La Providence. Cei doi s-au căsătorit în 2007, la Touquet. ”Nu era ca toți ceilalți. Avea tot timpul cărți la el. Nu era un adolescent. Se comporta ca un adult”, și-a amintit Brigitte Macron, într-un documentar difuzat de France 3.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net