Bufonul acesta ar putea fi noul premier al Marii Britanii

Ultima actualizare:

    Boris Johnson a fost primarul LondreiFoto: Getty
Boris Johnson a fost primarul LondreiFoto: Getty

Referendumul de joi, 23 iunie, din Marea Britanie, a lăsat întreaga comunitatea europeană în stare de șoc. Deși primele rezultate arătau chiar 54% în favoarea rămânerii în Uniunea Europeană, rezultatele oficiale, aflate în dimineața zilei de 24 iunie, au dat peste cap toate predicțiile.

51,9% dintre votanți au ales ca Regfatul Unit să părăsească UE, iar în cel mai scurt timp este de așteptat ca Marea Britanie să inițieze procedura prin care va solicita desprinderea de blocul european, urmând să aibă, apoi, la dispoziție, o perioadă de 2 ani pentru negocieri.

În afara consecințelor la nivelul societății, al politicii externe și interne sau economic, unul dintre cei loviți direct de această ieșire este conservatorul David Cameron, prim-ministrul Marii Britanii, care a spus în dimineața zilei de vineri, 24 iunie, că Regatul trebuie să aibă un nou premier în trei luni de acum înainte.

"Mă bucur că am fost prim-ministrul acestei țări timp de șase ani. Mi-a fost greu să iau această decizie, dar cred că în trei luni Marea Britanie trebuie să aibă un nou premier. Britanicii au luat o hotărâre. Cei care au pierdut, inclusiv eu, trebuie să contribuie ca această hotărâre să fie respectată”, a declarat David Cameron după afișarea rezultatelor oficiale.

Cel care i-ar putea locul premierului este colegul său de partid, Boris Johnson, fost primar al Londrei și susținător avid al taberei pro ieșire din UE. În ultimul timp, prin bufonerii și mișcări populiste, Johnson și-a atras simpatia multor persoane. Dar cum ceva nenatural se vede de la o poștă, și acțiunile lui Boris vorbesc de la sine. În încercarea de a se face mai iubit de popor, conservatorul s-a angrenat în jocuri sportive cu copii, la care a bifat apariții dezastruoase. În afara faptului că a intrat pe terenurile de sport sau s-a dat cu tiroliana fără a renunța la sacou și cravată, Boris Johnson a uitat de fair play și a placat fără niciun regret un copil cu care s-a prins în joc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net