Ce mesaj le transmite Ducesa de Cambridge părinților din întreaga lume

Ultima actualizare:

    Kate va deveni mama pentru a treia oarăFoto:Getty
Kate va deveni mama pentru a treia oarăFoto:Getty

Luni, 18 septembrie, a fost publicat în mediul online un scurt film în care apare Ducesa de Cambridge. Ea transmite un mesaj tuturor părinților și copiilor și vorbește despre cât de importantă este comunicarea sinceră dintre copii și părinți în dezvoltarea emoțională normală a unui tânăr. Kate îi roagă pe părinți să îi încurajeze pe cei mici să îți exprime emoțiile. Clipul, încărcat astăzi în mediul online, a fost filmat cu puțin timp înainte de anunțul celei de-a treia sarcini a Ducesei de Cambridge.

Fundația Anna Freud National Centre for Children and Families a lansat o campanie prin care doerște să contibuie la conștientizarea importanței comuncării sincere între copil și părinți. Ducesa de Cambridge este una dintre figurile principale ale acestei campanii. În film, Ducesa de Cambridge adoptă un ton sobru și transmite un mesaj de încurajare celor care o ascultă, acela că nu este niciodată prea devreme ca cei mici să vorbească despre problemele care nu le dau pace. “ Sănătatea mintală înseamnă ansamblul a ce simțim și a ce gândim,  de lucruri care nu se văd, dar care ne afectează în fiecare zi. Să vorbești despre astfel de lucruri poate fi dificil. Este important să vorbim cu cineva atunci când simțim ceva ce ni se pare că este prea greu pentru noi și că nu putem să gestionăm singuri acel sentiment. Uneori, doar o simplă discuție poate face ca totul să fie mai bine. Este la fel de important să știm cum să ascultăm atunci când un prieten de-al nostru trece prin astfel de momente dificile”, au fost cuvintele Ducesei de Cambridge.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net