Ce nebun! Se droghează cu veninul cobrei

Ultima actualizare:

    Indianul Ram Rakha, de 68 de ani, obligă şerpii să-l muşte de limbă
Indianul Ram Rakha, de 68 de ani, obligă şerpii să-l muşte de limbă

Incredibil! Ram Rakha, de 68 de ani, se droghează cu venin de cobre. Bărbatul scoate limba la şerpii veninoşi şi îi obligă să îl înşface. După ce veninul îşi face efectul, Rakha e drogat criţă şi fericit!

Fermierului indian Ram Rakha îi place la nebunie senzaţia pe care i-o dă veninul de cobră. Muşcătura şarpelui îl lasă inconştient câteva secunde, şi sângerând din gură, însă îl face cu adevărat fericit. Orice om zdravăn la cap ar fugi mâncând pământul, dacă ar vedea o cobră în apropiere. Însă Rakha, supranumit “omul veninos”, abia aşteaptă să fie muşcat de cobră, cel mai mare şarpe veninos din lume, care poate atinge lungimi de 5,6–5,7 metri. Ba chiar provoacă orice cobră întâlneşte să-l muşte de limbă, într-un ciudat ritual. Veninul a devenit drogul lui, care îi dă o stare de extaz, deşi îl lasă pentru câteva momente inconştient şi plin de sânge.

“Nu simt nici o durere. Nu mă tem deloc. Îmi curge sânge din gură timp de câteva secunde şi sunt puţin vlăguit, dar nu am nimic. Îmi place să fac asta. Datorită faptului că sunt imun la venin, mă respectă toată lumea din zonă”, spune el. De zece ani, de când se lasă muşcat de cobre, Rakha a devenit dependent de venin. El îi uluieşte pe consătenii săi din Surili, statul Rajasthan, din nordul Indiei. Numeroase persoane se adună să-l vadă cum provoacă şerpii ca să-l muşte la sărbătoarea populară Tejaji.

După ce se droghează cu venin, indianul lasă cobrele libere să se întoarcă în natură. Fermierul Suraj Choudhary, de 40 de ani, vine în fiecare an ca să vadă minunea: “De fiecare dată când face asta e senzaţional”, zice el. Toţi localnicii cred că Ram Rakha are puteri supranaturale, de aceea nu e ucis de venin. 

Click! Spune: Veninul cobrei conţine suficiente neurotoxine pentru a ucide un elefant precum şi aproximativ 50% din oamenii pe care îi muşcă. Neurotoxinele pot provoca paralizie respiratorie şi deces în 30 de minute.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net