Charlène şi Albert de Monaco trăiesc separaţi! Ce s-a întâmplat?

Ultima actualizare:

    Charlène şi Albert de Monaco s-au căsătorit în 2011Foto: Instagram
Charlène şi Albert de Monaco s-au căsătorit în 2011Foto: Instagram

Potrivit publicaţiei “France Dimanche”, Charlène şi Albert de Monaco trăiesc separaţi de la începutul anului 2017.

La începutul acestui an, o defecţiune la sistemul de alimentare cu apă au făcut-o pe prinţesa Charlène (39 de ani) să se mute din palatul princiar împreună cu cei doi copii ai ei, Jacques şi Gabriella, în vârstă de 3 ani, la Hotelul Ermitage din Monaco. Mutarea nu trebuia să dureze decât câteva săptămâni, atât cât durau reparaţiile şi refacerea unor picturi, care au fost restaurate cu acest prilej. Dar lucrurile au devenit mai complicate.

Potrivit “France Dimanche”, care a preluat o informaţie din publicaţia germană “Bunte”, Charlène de Monaco nu ar fi revenit încă la palat şi s-ar afla tot la Hotelul Ermitage.”France Dimanche” se întreabă dacă nu cumva au apărut eventuale tensiuni în sânul cuplului princiar. “A lăsat să se continue lucrările, se fac mutări succesive, Charlène aşteaptă ca totul să fie absolut terminat pentru a deveni la palat? Sau au găsit o formă de armonie dovedind că nu au nevoie ca să se vadă zilnic pentru a se iubi”. Charlène, prinţesa de Monaco, a născut prin cezariană, la 10 decembrie 2014, un băieţel şi o fetiţă, numiţi Jacques Honoré Rainier şi Gabriella Thérèse Marie. Moştenitorii familiei princiare din Monaco sunt primii copii ai prinţesei, în timp ce soţul ei, Prinţul Albert al II-lea (56 de ani), mai are doi copii din alte relaţii. Băieţelul născut de Charlène  a fost deja desemnat prinţ moştenitor al tronului din Monaco, sub denumirea Jacques al II-lea.


    Dezvăluirile au fost făcute de publicaţia
Dezvăluirile au fost făcute de publicaţia
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net