Cine era bărbatul misterios despre care Prințesa Diana a dezvăluit că era îndrăgostită

Ultima actualizare:

    Prințesa Diana a dezvăluit într-o înregistrare video că era îndrăgostită de unul dintre bodyguarzii săiFoto: Getty
Prințesa Diana a dezvăluit într-o înregistrare video că era îndrăgostită de unul dintre bodyguarzii săiFoto: Getty

Într-un film documentar prezentat pe postul de televiziune britanică Channel 4, „Diana: In Her Words”, sunt dezvăluite mai multe secrete din viața intimă a prințesei, mărturisite chiar de ea, în cadrul unor înregistrări de tip jurnal. Într-una dintre acestea, ea a declarat că fusese îndrăgostită de unul din bodyguarzii din garda regală.

Prințesa Diana a mărturisit că era „profund îndrăgostită” de Barry Mannakee, un bărbat căsătorit și tată a doi copii, aflat în serviciul de pază, dar a negat că ar fi întreținut relații sexuale cu el, menționează express.co.uk. Diana a vorbit candid despre această aventură, recunoscând că „s-a jucat cu focul” și apoi „s-a ars”.

„Eram dispusă să renunț la totl, doar că pot trăi cu el. Vă vine să credeți? iar el el credea că ar fi fost o idee bună.” Prințesa Diana ar fi început să se apropie de Barry Mannakee în 1985, la doar un an după ce se născuse Prințul Harry. În ciuda faptului că Diana nu i-a dezvăluit în mod direct numele, sursa citată precizează că a oferit în schimb o serie de indicii care sugerează că la Mannakee se referea.

La acea vreme, ofițerul din serviciul de pază avea 40 de ani, fiind mult mai mare decât Diana. și-a pierdut viața într-un accident rutier, la doar trei săptămâni după ce fusese concediat, în 1987. În cadrul unei înregistrări, Diana era de părere că Mannakee fusese de fapt ucis: „când avea vreo 24-25 de ani, am fost profund îndrăgostită de cineva din acest mediu (serviciul de pază, n.r.). dar când s-a aflat totul, el a fost scos din schemă și apoi a fost omorât. Acela a fost cel mai mare șoc al meu, recunosc.”

Prințesa Diana a recunoscut că Mannakee era mai mult ca un tată pentru ea: „Eu am fost doar o fetiță pentru el, tot timpul, disperată să-i atrag atenția.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net