Codul secret care va fi folosit atunci când va muri Regina! Cine află primul

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-a are 90 de aniFoto: Getty
Regina Elisabeta a II-a are 90 de aniFoto: Getty

Coduri secrete, lumini de avertizare speciale și planuri hărăzite încă din anii '60 au rămas neschimbate. Toate acestea vor fi folosite atunci când Regina Elisabeta a II-a va muri. Un plan foarte detaliat va fi pus în aplicare chiar din primele ore. Acesta include un cod special cu referire la moartea ei.

„Turnul Londrei a căzut”, asta vor spune agenții și cei din staff-ul Reginei atunci când aceasta va muri. În ultimele sale ore, ea va fi „vegheată” de medicul său personal, profesorul Huw Thomas. Tot el va controla și accesul persoanelor în dormitorul Reginei, dar și ce informații despre starea ei de sănătate să fie făcute publice. 

Potrivit Mirror, secretarul personal al Reginei, Sir Cristopher Geidt, va fi cel care va da vestea morții ei. Prima persoană contactadă de el, pentru a afla că Regina a murit, este primul ministru al Marii Britanii. Angajații ei vor folosi codul „Podul Londrei a căzut”, atunci când vorbesc la telefon, pentru ca știrea să nu apară încă în presă. 

Oamenilor li se va da liber în ziua morții Reginei Elisabeta

Vestea va ajunge și în alte 15 state în afara Marii Britanii, acolo unde Regina este suverană. Moartea Reginei va fi urmată de 12 zile de doliu național. Steagul național va fi coborât în bernă în Marea Britanie și în întreaga lume. Cărțile de condoleanțe vor fi deschise la toate ambasadele. La radio se va auzi doar muzică tristă, la televizor nu se va mai difuza nicio emisiune de divertisment, oamenilor și se va da liber în ziua respectivă, iar piloții își vor anunța pasagerii de moartea Reginei. Prințul de Wales, Charles, va deveni rege, iar Camilla va fi noua regină.

Aceștia vor vizita Anglia, Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord. Dacă va muri în străinătate, un avion special o va aduce în Londra. În cazul în care Regina își dă ultima suflare în Scoția, trupul neînsuflețit va fi depus în casa Holyrood, din Edinburgh, unde este păzită în mod tradițional de Garda Regală a Arcașilor , apoi va fi transportată la Londra. Oriunde va muri, trupul Reginei va fi adus acasă, la Palatul Buckingham, acolo unde va fi făcut un altar. Toate aceste detalii au fost plănuite încă din anii '60 și vor fi urmate cu strictețe. 

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net