Dovada că Harry şi iubita se vor căsători în curând. Kate a făcut acelaşi lucru înainte de nunta cu William

Ultima actualizare:

    Printul Harry si Meghan Foto:Getty Images
Printul Harry si Meghan Foto:Getty Images

Prinţul Harry pare să fie pe punctul de a se aşeza la casa lui. Zvonurile că se va logodi cu Meghan Markle sunt din ce în ce mai dese, iar multă lume se uită după inelul pe care acesta ar trebui să îl ofere actriţei. Însă, conform presei britanice, un alt indiciu dă de gol planurile de căsnicie dintre cei doi.

Potrivit dailymail.co.uk, Meghan a fost zărită într-o maşină Volkswagen Golf, cu şofer, de câte ori a venit la Londra pentru a petrece timp cu Harry. Acest mic fapt nu înseamnă prea multe la prima vedere, dar există un precedent. Înainte de anunţul căsătoriei, în 2010, Kate a fost văzută şi ea la volanul unui Audi, pe străzile capitalei britanice. Audi este parte a grupului Volkswagen, cu care familia regală britanică are un parteneriat: orice maşină poate fi luată de membrii săi cu un discount de 60%. Este, deci, foarte posibil ca Meghan să fi beneficiat şi ea de acest lucru.

Actriţa de 36 de ani petrece tot mai mult timp în Londra, la Palatul Kensington. Se pare că ea se va muta definitiv acolo după ce va termina filmările pentru serialul Suits, în noiembrie. Conform unor surse, maşina Golf a fost aleasă tocmai pentru că e mică şi se poate strecura cu uşurinţă pe străzile londoneze. Oficial, familia regală nu a cumpărat un automobil nou şi nici Meghan nu are planuri pentru o achiziţie. Însă se pare că maşina a fost cumpărată în privat de Harry. Mai mult, dacă vor anunţa logodna, Meghan va beneficia de securitate şi şoferi care vor fi plătiţi din bani publici. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net