Chloe Ayling (20 de ani) a trecut prin clipe groaznice, după ce a fost răpită de o grupare criminală, intitulată Black Death (Moartea Neagră). Tinerei i s-a propus o ședință foto și a fost atrasă la un magazin abandonat de lângă gara centrală din Milano.

”O persoană care purta mănuși negre a venit din spate și mi-a pus o mână pe gât, cealaltă pe gură, pentru a nu țipa”, a povestit fata anchetatorilor. Tânăra a fost drogată cu ketamină, substanță care blochează mușchii.

_97223356_1269a86d-bdf5-4661-9e51-8dcfe1c4384c.jpg


Fotomodelul a fost răpit în Milano, orașul în care tânăra avea programată î ședință foto
foto: polizia di stato

”O a doua persoană mi-a făcut o injecție în brațul drept, cred că atunci mi-am pierdut cunoștința. Când m-am trezit, purtam lenjerie de corp roz și șosetele pe care le am și acum”, a mai spus Chloe, potrivit The Independent.

Fata a fost legată, băgată în portbagajul unei mașini şi dusă la o fermă din Torino. Chloe a fost ținută captivă o săptămână, în lanțuri, timp în care răpitorii au încercat să o vândă pe Internet ca sclavă sexual. Suma cerută era de 300.000 de euro.

chloe ayling manechin rapita milano
Chloe este manechin de profesie
foto: Instagram

 

Câteva zile mai târziu, când a aflat că tânăra este mama unui copil de doi ani, şeful bandei Lukasz Herba a decis să o elibereze şi a însoţit-o până la consulatul britanic din Milano, unde a şi fost arestat.

După ce a fost capturat, șeful bandei, Lukasz Herba, a spus poliției italiene că niște români din Birmingham l-ar fi împins în acest caz scandalos. Potrivit presei din Peninsulă, anchetatorii iau în calcul varianta ca polonezul să fi inventat povestea cu românii. Ceilalți membri ai bandei Black Death sunt căutați.