Fiul lui Trump: „Sunt mândru de tata că a bombardat Siria. Ar putea urma Coreea de Nord”

Ultima actualizare:

    Eric, fiul lui Donald Trump, afirmații periculoase referitoare la Coreea de NordFoto: Getty
Eric, fiul lui Donald Trump, afirmații periculoase referitoare la Coreea de NordFoto: Getty

Într-un context extern foarte tensionat, în care marile puteri ale lumii se întrec în arme nucleare și se luptă pentru obținerea controlului în Orientul Mijlociu, Eric, fiul lui Donald Trump nu se sfiește să facă unele afirmații publice ce ar trebui mai atent selectate.

El s-a declarat mândru de tatăl său că a luat decizia de a bombarda o bază militară siriană a guvernului lui Assad după atacul chimic care a ucis cel puțin o sută de civili. Mai mult decât atât, Eric a afirmat că statul nord-coreean ar putea fi următoarea țintă a Statelor Unite dacă Kim Jong-Un va amenința Occidentul cu armele sale nucleare.

„Nu am nicio legătură cu administrația (Trump, n.r.), dar dacă se dovedește o amenințare la adresa civilizației occidentale, nu am nicio îndoială că tata va acționa.și de asemenea, nu mă îndoiesc că și ceilalți lideri ai lumii, din țările civilizate îi vor fi alături”, a declarat fiul lui Trump, potrivit The Mirror.

Irish Mirror a urmărit activitatea lui Eric pe rețelele de socializare și a precizat că acesta răspândise pe Internet mai multe imagini cu copiii și alte persoane decedate în urma atacului chimic din Siria. Din acest motiv, el consideră de datoria Statelor Unite, adică a tatălui său, de a face dreptate pentru odioasa crimă pentru care se crede că Bashar Al-Assad ar fi responsabil. Nu există însă dovezi concrete în acest sens.

Eric a făcut aceste declarații în timpul unei vizite în Irlanda, unde a încercat să apere poziția Statelor Unite și decizia tatălui său atunci când a fost întrebat într-un interviu. „Dacă ești o ființă umană și dacă ai suflet, simți cum ți se frânge inima când vezi imaginile cu acei copii care mureau din cauza gazului otrăvitor. Asta nu poate fi acceptat nicăieri în lume.”

„Oamenii zic despre tatăl meu că își pune doar propria țară pe primul plan, dar era vorba dar de o limită care trebuia impusă în urmă cu mult timp. A fost de multe ori încâlcată și nu a făcut nimeni nimic pentru asta. Mureau copii, femei, familii.”

„Acei copii morți și restul oamenilor decedați uși în saci...cred că au avut un impact profund asupra lui. Dacă nu a avut același impact și asupra voastră, atunci sunteți lipsiți de suflet”, a mai adăugat Eric.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net