Gestul lui Will şi Kate care îi va înfuria pe britanici

Ultima actualizare:

    William şi Kate au făcut un gest risipitor, care i-a deranjat pe supuşii lorFoto: Getty
William şi Kate au făcut un gest risipitor, care i-a deranjat pe supuşii lorFoto: Getty

William şi Kate Middleton sunt cunoscuţi drept un cuplu roial modest, dar se pare că adevărul este altul. Deşi Kate poartă ţinute accesibile tuturor şi nu fac abuzuri în vazul tuturor, cei doi au fost prinşi într-o ipostază care nu le face deloc bine.

Kate şi William au participat marţi la o petrecere dată de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham. Pe seară, cei doi au decis să se întoarcă la reşedinţa lor din Norfolk, însă nu cu maşina, ci cu un elicopter luxos, pe care l-au închiriat, iar pentru o călătorie, ei au plătit mii de lire. Bani luaţi, evident, din taxele britanicilor. 

Conform dailymail.co.uk, elicopterul a aterizat lângă Palatul Kensington, unde stau în mod obişnuit cei doi. Cuplul regal a făcut doar 45 de minute până la casa din Norfolk, iar drumul cu elicopterul închiriat a costat 5.000 de lire. 

Elicopterul, care costă 8 milioane de lire, este descris ca fiind "un expres luxos". Conform unor surse, o călătorie cu acesta ar fi obligat cetăţenii britanici să scoate din buzunar 15.000 de lire.  Asta pentru că el a mai fost folosit în aceaşi zi de Prinţesa Anne, de două ori. 

Gestul celor doi de a lua elicopterul este cu atât mai controversat cu cât Regina preferă să apeleze la serviciile trenurilor când călătoreşte. Un bilet de tren la clasa întâi, aşa cum îşi ia Regina, costă 60 de lire. Dacă William şi Kate ar fi mers şi ei cu trenul până în Norflok, alături de agenţii lor de pază, totul ar fi costa doar 390 de lire. Singur, călătoria ar fi durat cu două ore mai mult decât cea cu elicopterul. 

Mai mult, se ştie că familia regală are patru elicoptere proprii, pentru cazuri în care e mai indicat să apeleze la un astfel de mijloc de transport. Will şi Kate ar fi putut lua un elicopter propriu, nu să închirieze unul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net