Haos pe aeroporturile din Londra. Toate zborurile British Airways, anulate

Ultima actualizare:

    Oficialii au declarat că se lucrează intens pentru rezolvarea avariei
Oficialii au declarat că se lucrează intens pentru rezolvarea avariei

Compania aeriană British Airways a anulat toate zborurile de pe aeroporturile Heathrow și Gatwick de sâmbătă, 27 mai, din cauza unor probleme ale sistemului computerizat.

Oficialii au declarat că se lucrează intens pentru rezolvarea avariei. Un jurnalist care așteaptă într-un avion de 90 de minute a spus că pilotul le-a comunicat pasagerilor că problemele sunt „catastrofice”, conform digi24.ro.

Pasagerii sunt sfătuiți să verifice statusul zborurilor înainte să vină la aeroport. Sunt întârzieri pentru zboruri din Roma, Praga, Milano, Stockholm și Malaga din cauza avariei. Pasagerii spun că personalul British Airways nu le-a putut comunica cât mai durează întârzierile. „Zboruri din toată lumea sunt afectate”, au declarat aceștia.

Compania nu a spus despre câte zboruri este vorba, însă în medie, 600 de zboruri British Airways aterizează și decolează zilnic.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net