Kate Middleton, răvășitoare la banchet! A purtat celebra coroniță a Prințesei Diana

Ultima actualizare:

    Kate își inspiră ținutele din stilul soacrei eiFoto: Getty
Kate își inspiră ținutele din stilul soacrei eiFoto: Getty

Ducesa de Cambridge a uimit din nou audiența unui banchet, organizat de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, în onoarea Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei și a Reginei Letizia, care se află într-o vizită oficială în Marea Britanie. Kate Middleton (34 de ani) a purtat coronița prințesei Diana și un lănțișor superb, pe care i l-a împrumutat Regina.

Kate și WIlliam i-au acompaniat pe Regina Elisabeta și pe Prințul Philip, la banchetul de la Buckingham. Este pentru a șasea oară când ducesa poartă o coroniță și pentru a treia oară când o alege pe aceasta. Coronița i-a aparținut  Dianei, fiind un cadou de nuntă pe care Prințesa Inimilor l-a primit de la Regină, potrivit cotidianului britanic Mirror.

Kate Middleton a purtat o rochie strălucitoare semnată de Marchesa, pe care a accesorizat-o cu bijuterii împrumutate de la Regină.

William and Kate attended to the State Banquet pic.twitter.com/3USaCsvPz4— Kate Middleton (@KateMiddleton02) 12 iulie 2017

William and Kate attended to the State Banquet pic.twitter.com/3USaCsvPz4

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net