Klaus Iohannis alături de liderii de stat și de guvern ai NATO. Reuniune anti-ISIS

Ultima actualizare:

    Liderii de stat și de guvern ai NATO s-ua reunit la Bruxellesfacebook
Liderii de stat și de guvern ai NATO s-ua reunit la Bruxellesfacebook

Liderii de stat și de guvern ai NATO s-au întâlnit la Bruxelles, joi 25 mai, unde urmează să fie inaugurat și noul sediu al Alianței. Președintele României, Klaus Iohannis, a participat la reuniune și a fost surprins în compania celor mai influenți și puternici lideri ai lumii.

Presedintele Klaus Iohannis a mers, joi, la Bruxelles, pentru reuniunea sefilor de stat si de guvern ai NATO. Acesta a fost fotografiat în compnia președintelui American, Donald Trump, premierului Marii Britanii, Theresa May, cancelarului german Angela Merkel, premierului Canadei, Justin Trudeanu, și de Emmanuel Macron, noul președinte al Franței. Fotografiile au fost publicate pe contul de Facebook al președintelui roman și au strâns imediat reacții din partea cetățenilor.

Și de această dată, liderul american, Donald Trump, a fost punctul culminant. Acesta s-a întâlnit pentru prima dată cu liderii UE și NATO și a ținut primul discurs în fața lor. Trump a vorbit despre terorism și lupta împotriva atacurilor și a subliniat faptul că toate statele trebuie să facă parte din coaliția internațională împotriva Statului Islamic.

După întâlnire, Klaus Iohannis a ținut un discurs și a declarat că le-a urat bun venit noilor președinți, Donald Trump și Emmanuel Macron, în sânul NATO și a declarat că subiectul principal al discuției a fost combaterea terorismului. Acesta a adăugat că NATO a rămas aceeași alianță unită și că aliații noștri apreciază faptul că România a dat 2% din PIB pentru apărare. Președintele a precizat că țara noastră este al patrulea contribuitor în Afganistan, concluzionând că România și-a atins obiectivele la NATO.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net