Londonezii vor să se rupă de Marea Britanie după Brexit!

Ultima actualizare:

    Susținătorii campaniei anti-Brexit au rămas șocați în această dimineață la vederea rezultatelorGetty Images
Susținătorii campaniei anti-Brexit au rămas șocați în această dimineață la vederea rezultatelorGetty Images

Londonezii au luat cu asalt rețelele de socializare cu disperare, cerând ca Londra să se desprindă de Anglia și de restul Regatului care a votat pentru Brexit. Locuitorii capitalei Marii Britanii au sfidat trendul și a fost singura regiune din Anglia și Țara Galilor care a votat în favoarea rămânerii în Uniunea Europeană.

2,263,519 de alegători au ales să se poziționeze alături de tabăra anti-Brexit, în timp ce doar 1,513,232 au susținut Brexitul. 

Rezultatul referendumului va aprinde dezbaterea privind secesiunea Scoției, locuitorii acestei țări alegând rămânerea în Uniunea Europeană. 

Londonezii dezamăgiți își varsă frustrările pe rețelele de socializare, visând ca Londra să se transforme într-un stat independent care să rămână în Uniunea Europeană. Primarul Londrei, Sadiq Khan, a fost asaltat cu petiții prin care i se cere să proclame independența orașului. 

James O'Malley a inițiat în acest sens o petiție pe platforma change.org. „Londra este un oraș internațional și vrem să rămână în inima Europei. Se pare, însă, că restul țării contrazice acest lucru. Așa că decât să votăm pasiv agresiv unii împotriva altora, mai bine să facem acest divorț oficial și să ne alăturăm prietenilor noștri de pe Continent.”

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net