Melania Trump, criticată din nou. De data asta, din cauza unei rochii roz

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Melania Trump a susținut, fără îndoial[, cel mai important discurs al ei, din rolul de Primă Doamnă a SUA, miercuri, 20 septembrie. În timpul unui pranz ținut la Misiunea SUA din cadrul Națiunilor Unite, ea a pașit pe podium pentru a condamna actele de hărțuire comise pe rețelele de socializare.

Comentatorii americani i-au spus că, mai bine, s-ar fi uitat la contul de Twitter al lui Donald Trump. Dar nu continutul discursului ei este subiectul ce a pus oamenii pe bârfă, ci rochia ei roz și atrăgătoare, care semăna cu un "clopot cu mâneci", creație Delpozo.

Nu este un secret că Melania Trump este în centrul atenției publicului. Oamenii au fost atenți la hainele pe care ea le-a purtat. Prima Doamnă a fost aplaudată și criticată în acelasi timp, fără deosebiri politice. Dar același lucru s-a întamplat și în cazul lui Michelle Obama care, de exemplu, a fost laudată pentru că i-a susținut pe designerii americani, însa a fost criticată pentru că a purtat încalțăminte de 540$ de la Lanvin. 

simeon stalpnicul png

În timpul uraganului Harvey, Trump a luat avionul prezidential Air Force One până în Texas, pentru a vedea daunele pe care furtuna le-a creat. Melania, infatuos, a ieșit atunci la inundații încălțată cu o pereche de pantofi Manolo Blahnik cu tocuri de dimensiuni incredibile, acest lucru starnind “furtuna”.

Crticile la adresa Melaniei Trump au fost nenumărate în ultima perioadă. Opinia publică îi reproșează faptul că nu a fost auzită vorbind în public foarte des de când a devenit Prima Doamnă a SUA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net