Melania Trump, lecție de stil în China. Le-a dat din nou peste nas designerilor americani

Ultima actualizare:

    Melania Trump, alături de soția președintelui chinezfoto: AFP
Melania Trump, alături de soția președintelui chinezfoto: AFP

Melania Trump a fost cu adevărat o apariție la fastuoasa ceremonie de bun venit organizată de președintele chinez în onoarea lui Donald Trumpp și a primei doamne. Fostul fotomodel a ales o rochie neagră, lungă până-n pământ, o creație personalizată de la Dolce & Gabbana.

Așa cum ne-a obișnuit la fiecare din aparițiile ei publice, Melania Trump a strălucit la întâlnirea cu președintele chinez Xi Jinping și cu soția acestuia, joi, 9 nioembrie. Din respect pentru gazde, prima doamnă a SUA a ales o rochie neagră până-n pământ, cu mâneci scurte și cu un imprimeu floral amplu, de inspirație chinezească.


    Melania Trump a purtat o rochia foarte elegantă la Beijingfoto: AFP
Melania Trump a purtat o rochia foarte elegantă la Beijingfoto: AFP

Rochia este o creație Dolce & Gabbana, unul din brandurile preferate ale soției președintelui american. Alegerea designerilor italieni poate fi doar o chestiune de stil, dar ar putea reprezenta și o sfidare a primei doamne, care a fost boicotată de creatorii de modă americani la începutul mandatului soțului ei.

Tom Ford, Marc Jacobs sau Sophie Theallet sunt doar câteva nume de designeri care și-au făcut un titlu de glorie din a anunța că nu sunt interesați s-o îmbrace pe Melania Trump. Fost manechin, pasionată de modă, Melania Trump nu a plâns prea mult în pumni și s-a orientat spre brandurile europene, cu care a făcut furori și la primul turneu peste Ocean al soțului ei.

Președintele american Donald Trump a sosit miercuri în China pentru o vizită de stat de trei zile, etapa cea mai delicată a turneului său asiatic, în cursul căruia încearcă să construiască un front unic împotriva ambițiilor nucleare ale regimului nord-coreean, relatează agențiile internaționale de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net