Nu ghiceşti câte pahare de cola bea Donald Trump pe zi! Vei fi şocat...

Ultima actualizare:

    Preşedintele american şi-a montat un buton special de comandă, sub birou
Preşedintele american şi-a montat un buton special de comandă, sub birou

Are 71 de ani, dar nu ţine regim şi nu îşi refuză micile plăceri ale vieţii! Donald Trump şi-a montat în Biroul Oval un buton special cu ajutorul căruia dă comandă pentru câte un pahar de Coca Cola dietetică. De-a lungul unei zile bea... 12 pahare. Iată cum decurge o zi la muncă a celui mai puternic om al planetei.

Donald Trump se trezeşte în fiecare zi la ora 5.30, informează New York Times. Primul lucru pe care îl face ste să pună mâna pe iPhone-ul prezidenţial şi să posteze câteva mesaje pe pagina lui de Twitter. Face acest lucru în timp ce stă proptit pe pernă, în patul matrimonial. De obicei doarme doar cinci ore pe noapte. Şi-a montat un buton special în Biroul Oval de la care cheamă barmanul să îi aducă „rapid” un pahar cu cola dietetică, rece ca gheaţa.

Donald Trump a cerut ca nimeni să nu pună mâna pe telecomanda de la televizor, în afară de el. Singurii care au voie să îi smulgă dintre degete telecomanda sunt cei de la departamentul Tehnic. De cum iese din dormitorul conjugal, Trump intră într-o încăpere cu un televizor imens şi, îmbrăcat încă în pijamale şi halat, începe să dea primele telefoane.

Uneori urcă îmbrăcat în haine de casă în Executive Mansion, locul unde este biroul său. Urmăreşte primele ştiri ale zilei uitându-se la un televizor cu diagonala de 118 centimetri, în timp ce mănâncă micul dejun. În timpul întâlnirilor, televizorul merge în continuu, dar este dat pe „mute”. Conform „New York Times”, preşedintele american urmăreşte inclusiv postul CNN despre care spune adesea că „fabrică pe bandă rulantă ştiri false”. Preferatul lui este postul de televiziune Fox şi canalele care aparţin de acesta.

Conform senatorului republican Lindsey Graham, Trump crede că „media şi liberalii de stânga sunt uniţi într-un singur scop: distrugerea lui. De aceea reacţionează contra lor violent. Are o singură problemă în prezent: încă nu face diferenţa între a candida pentru preşedinţie şi a fi preşedinte în exerciţiu”.

Generalul John Kelly este şeful personalului prezidenţial şi este responsabil cu persoanele care intră sau nu în biroul lui Donald Trump. În sarcinile lui intră şi realizarea de rezumate ale informaţiilor venite prin telefon. Kelly este omul care are în sarcină timpul liber al preşedintelui şi rolul de a face ordine într-un program haotic, plin de întâlniri şi conversaţii internaţionale.

Când are la dispoziţie o oră liberă, Donald Trump se retrage la o partidă de golf pe peluza Casei Albe. Seara adoarme uitându-se la ştirile de pe CNN şi la atacurile la adresa lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net