Președintele Filipinelor, noi afirmații șocante: „Am aruncat un politician din elicopter”

Ultima actualizare:

    Președintele Filipinelor a șocat din nou prin afirmațiile sale publiceFoto: Getty
Președintele Filipinelor a șocat din nou prin afirmațiile sale publiceFoto: Getty

Președintele din filipine, Rodrigo Duterte, a atras din nou atenția presei internaționale după ce a făcut o nouă afirmație șocantă săptămâna aceasta. El a declarat fără nicio reținere că a aruncat dintr-un elicopter în mișcare un opozant politic și a afirmat fără rezerve că ar face-o din nou dacă ar avea ocazia.

Președintele Rodrigo Duterte a lansat un adevărat război cât se poate de brutal împotriva politicienilor corupți și a traficanților de droguri. El i-a amenințat public pe toți cei care sunt împotriva sa și le-a promis o „călătorie” cu elicopterul de unde vor avea parte de o cădere liberă, fără parașută, după cum relatează Daily Star.

Din cauza comportamentului său brutal și nemilos, liderul Filipinelor a fost supranumit „Justițiarul”, făcând referire la un celebru personaj DC Comics, care declarase război total împotriva nelegiuiților, pe care îi lichida fără milă.

„Oricine folosește aceste fonduri publice pentru corupție, îi voi oferi o tură cu elicopterul spre Manila și îl voi împinge afară în timp ce ne aflăm în aer. Da, chiar voi face asta! Am mai făcut-o înainte și o voi face din nou”, a declarat Rodrigo Duterte.

A început să se resimtă o teamă generală de când actualul președinte filipinez a venit la putere în luna iulie a acestui an, mai ales de când a afirmat că a ucis oameni. Potrivit poliției filipineze, peste 6.000 de persoane au fost măcelărite în urma cruciadei lui Duterte împotriva traficului de droguri.

El s-a autocomparat cu mândrie cu Hitler și a afirmat că ar fi în stare să ucidă și trei milioane de cetățeni dacă aceștia ar avea vreo legătură cu drogurile. Ulterior acestor declarații halucinante, Duterte și-a cerut scuze. Acest lucru însă nu l-a oprit din războiul contra criminalilor și traficanților. Din ordinul lui, în capitala Filipinelor, Manila, atât traficanții, cât și persoanele suspectate de acest delict, sunt împușcați pe loc în plină stradă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net