Prințesa Victoria a Suediei, mărturisiri despre trecut: «A fost o perioadă grea»

Ultima actualizare:

    Prințesa Victoria a Suediei vorbește despre trecutul săufoto: Getty
Prințesa Victoria a Suediei vorbește despre trecutul săufoto: Getty

Prințesa Victoria, moștenitoarea coroanei Suediei a vorbitdespre problemele cu care s-a confruntat în tinerețe. Deși nu ai crede, Victoria s-a confruntat cu grave tulburări de alimentație.

Prințesa Victoria a Suediei a făcut mai multe mărturisiri, într-un interviu, pentru un documentar despre viața ei,cu ocazia împlinirii a 40 de ani, pe 14 iulie. Prințesa a vorbit despre părerea proastă pe care aceasta o avea despre corpul ei și cum alimentația dezordonată și haotică au pus-o în postura de a duce o bătălie cu sine.

Victoria a povestit că s-a gândit serios la această problemă atunci când trebuia să intre la facultate, la Sweden Uppsala University. ”Am trecut printr-o perioadă grea”, mărturisește Prințesa, conform People. Cu ajutorul părinților ei, Regele Carl Gustaf și Regina Silvia, tânăra prințesă de atunci a înfruntat problema. Părinții au sfătuit-o și sprijinit-o să nu urmeze facultatea, imediat după terminarea liceului, ci să-și ia un an pauză, timp în care să meargă în Statele Unite.

”Aveam nevoie să înțeleg ce se întâmplă cu mine și să-mi recapăt echilibrul. Trebuia să ajung să mă cunosc, să descopăr care-mi sunt limitele și până unde se întind și să nu mai pun atât de multă presiune pe mine”, declara prințesa suedeză.

Prințesa a urmat câteva tratamente și diete pentru alimentația dezordonată, iar doctorii i-au recomandat să le combine cu sportul, așa că a început să meargă la sală, unde în anul 2002 l-a întâlnit pe cel ce avea să fie soțul ei, Prince Daniel, care i-a fost trainer personal.


    Prințesa Victoria și-a cunoscut soțul la sala de sportgetty
Prințesa Victoria și-a cunoscut soțul la sala de sportgetty

În prezent, Prințesa este mamă a doi copii, Prințesa Estelle (5 ani) și Prințul Oscar (1 an), copii de care este extrem de mândră. În interviu, Victoria a vorbit și despre Estelle, fetița ei. ”Este foarte curioasă în ceea ce privește oamenii, este sociabilă și curioasă. Este un lucru important în viață, mai ales pentru rolul pe care îl va avea”, mărturisește emoționată Prințesa Victoria.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net