Prințul George, desființat de o directoare a Consiliului Britanic

Ultima actualizare:
Angela Gibbins este directoare a Afacerilor Globale la British Council
Angela Gibbins este directoare a Afacerilor Globale la British Council

Prințul George a fost ținta unor replici dure. O directoare a instituției internaționale pentru relații culturale și educaționale British Council, Angela Gibbins (52 de ani), a făcut acuzații grave la adresa băiețelului de trei ani al familiei regale.

Gibbins a scris pe o rețea socială că Prințul George este răsfățat și privilegiat pe nedrept, trăiand de pe banii plătitorilor de taxe. Mesajul violent a fost publicat în rubrica de comentarii a unei alte postări, în care un utilizator a scris „Știu că are numai doi ani, dar Prințul George deja arată ca un idiot nenorocit”, mesaj însoțit de o fotografie cu minorul, potrivit The Sun.


    Angela Gibbins este directoare a Afacerilor Globale la British Councilfoto: The Sun
Angela Gibbins este directoare a Afacerilor Globale la British Councilfoto: The Sun

„Privilegierea rasei albe. Rânjetul ăla obraznic este cunoașterea înnăscută a faptului că este regal, bogat, avantajat și nu va cunoaște niciodată dificultăți sau greutăți în viață”, a scris femeia. „Nu cred că familia regală își are locul într-o democrație modernă, cu atât mai puțin cu cât trăiesc pe bani publici. Acesta este un privilegiu și trebuie să ia sfârșit”, a mai scris într-un comentariu separat.

Este plătită din bani publici

Angela Gibbins are venituri de aproximativ 96.000 de euro pe an la British Council, organizație care are la bază o Cartă Regală și este patronată de Regină. Instituția primește aproximativ 185 de milioane de euro pe an, bani publici, pentru a promova cultura Regatului Unit, inclusiv familia regală. Ducesa Kate și Prințul William înșiși au contribuit la răspândirea proiectelor British Council în Franța, India și China.

Andrew Rosindell, parlamentar conservator, a criticat declarațiile lui Gibbins. „Aceste comentarii într-un spațiu public sunt profund nepotrivite. British Council este o instituție sponsorizată de guvern și primește constant ajutor din partea familiei regale. Trebuie să își ceară scuze imediat”, a declarat Rosindell.

Reprezentanți ai British Council au declarat că vor investiga dacă Gibbins a încălcat sau nu regulile social media impuse de ei. „Acestea cu siguranță nu sunt opiniile British Council”, au declarat aceștia. Angela Gibbins a fost contactată de The Sun, însă nu a fost disponibilă pentru a face declarații. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net