Prinţul George devine personaj într-un film de desene animate! Vezi în ce serial va apărea

Ultima actualizare:

    Micuţul George e foarte încântatFoto: GuliverSplash
Micuţul George e foarte încântatFoto: GuliverSplash

Micuţul prinţ George va deveni personaj într-un film de desene animate. La vârsta de numai 4 ani, fiul lui Kate Middleton (35 de ani) şi al prinţului William (35 de ani) îşi va vedea deja un vis împlinit.

Prinţul George este un mare fan al filmului de desene animate „Sam pompierul”. De aceea creatorii acestuia au descis să-i facă un cadou. Micul prinţ va apărea într-unul din episoadele viitoare ale filmului. Cu apariţia micuţului, se va serba împlinirea a 30 de ani de la crearea serialului mult îndrăgit de copii. La vârsta de numai patru ani, prinţul George are deja o viaţă împlinită. Înscris deja la şcoală din această toamnă, el îşi ia liber de la cursuri ca să-şi însoţească părinţii în cele patru colţuri ale lumii în vizite oficiale. În timp ce întreaga planetă se minunează de faţa şi gesturile lui adorabile, micuţul se delectează la desene animate.

Iată că acum el va inspira un nou personaj într-un celebru film de desene animate adorat de milioane de copii. Micuţul prinţ va apărea într-unul din episoadele acestui film. Creatorii vor marca aniversarea acestuia cu acest episod special. Fanii vor face cunoştinţă cu noul prieten al lui Sam, un prinţ în vizită la Pontypandy. Iar acest personaj va fi inspirat după micuţul prinţ George, a mărturisit producătorul filmului pentru BBC. Prinţul nu va avea decât o singură apariţie, în care îşi va folosi elicopterul pentru a salva locuitorii.


    Filmul
Filmul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net