Prințul William, despre cum a fost când și-a înmormântat mama: «Am simțit-o cu noi»

Ultima actualizare:

    William și Harry erau foarte apropiați de mama lorFoto: Hepta
William și Harry erau foarte apropiați de mama lorFoto: Hepta

Prințul William (35 de ani) a vorbit pentru prima dată despre modul în care a simțit prezența mamei sale, Prințesa Diana, în ziua în care a condus-o pe ultimul drum. Avea doar 15 ani la acea vreme și a fost nevoit să facă cel mai dureros lucru pe care l-a trăit până acum: să meargă în urma coșciugului celei care i-a dat viață.

La 20 de ani de la dispariția lui Lady Di, BBC a comemorat-o pe cea supranumită "Prințesa Inimilor" într-un documentar de senzație. Cei doi fii ai acesteia, William și Harry, au acceptat să-și deschidă sufletul în fața a milioane de telespectatori și să povestească sincer despre tragedia pe care au traversat-o când aveau doar 15, respectiv 12 ani.

"A fost unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le-am făcut vreodată: drumul acela. Am simțit că și ea mergea alături de noi pentru a ne ajuta să trecem peste asta", a spus William, în timp ce Harry a adăugat că păstrează vie amintirea momentului în care oamenii adunați de-a lungul șoselei, pentru a-și lua adio de la Diana, au încercat să-l îmbărbăteze și faptul că le-a simțit palmele udate de lacrimi.


    Harry și William au vorbit pentru prima dată despre mama lorFoto: captură video
Harry și William au vorbit pentru prima dată despre mama lorFoto: captură video

Documentarul urmărește opiniile mai multor rude de-ale Dianei și examinează felul în care s-a schimbat monarhia în Marea Britanie de la moartea ei, dar și fenomenul creat în jurul acesteia și ceea ce a provocat un doliu în masă, ținut sincer de cei care au apreciat-o pentru munca ei, pentru sufletul său și pentru tot ceea ce răspândea în jurul său: lumină și candoare.

Momentul în care William a mers în urma coșciugului i-a rămas adânc întipărit în minte, și acum, 20 de ani mai târziu, consideră că este un lucru care nu ar trebui să-i fie niciodată cerut unui copil. "Cred că astăzi nu s-ar mai întâmpla", a sublinat acesta, citat de Daily Mail.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net