Putin a dezvăluit detalii din viața personală: „Sunt o persoană obișnuită”

Ultima actualizare:

    Vladimir Putin, dezvăluiri despre viața sa personală, în fața unor copiiFoto: AFP
Vladimir Putin, dezvăluiri despre viața sa personală, în fața unor copiiFoto: AFP

Vladimir Putin, liderul de la Kremlin, a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu copii ruși supradotați, cu vârste cuprinse între zece și 17 ani, în care a vorbit deschis despre pasiunile sale și despre cum e să ai „o meserie care nu e ca toate celelalte”.

Vladimir Putin se consideră o „persoană obișnuită”, care are pasiuni ce pot fi întâlnite la oricare alt cetățean rus, doar că are o meserie diferită de a celorlalți: „Știți, mă consider o persoană obișnuită. Bineînțeles, trebuie spus că nu am o meserie ca toate celelalte, dar trăiesc o viață normală, obișnuită”, a declarat liderul de la Kremlin, în cadrul emisiunii de trei ore, care s-a ținut la Soci, pe malul Mării Negre, potrivit Agerpres.

Indiferent care-i sunt însă sarcinile pe care le are de îndeplinit, Putin a mărturisit că își organizează programul astfel încât să aibă timp să asculte muzică, să facă sport și să țină legătura cu prietenii: „Obișnuiam să trăiesc așa înainte de a deveni președinte. Și puține lucruri s-au schimbat acum, cu excepția unor lucruri specifice legate de funcția prezidențială.”


    Putin a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu copiiFoto: AFP
Putin a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu copiiFoto: AFP

„Îmi place să citesc, în special romane istorice [...] și ascult mereu cu plăcere muzică clasică (Bach, Beethoven, Mozart), dar pentru mine, poate, înainte de toți este Mozart”, a mai adăugat președintele rus, conform sursei citate.

Putin apreciază cel mai mult trei valori: „viața, dragostea și libertatea”, dar a mărturisit că majoritatea zilelor sale de lucru „se termină atât de târziu”, încât nu se gândește decât să meargă „cât mai repede la culcare [...] și să nu mă uit pe Instagram.” El a recunoscut încă o dată că nu este un mare admirator al Internetului, pe care spune că aproape nici nu-l folosește.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net