S-a dus la spital să nască. S-a trezit după 5 zile şi a avut un şoc imens

Ultima actualizare:

    Ella a născut o fetiţă sănătoasă, dar a avut complicaţii după operaţieFoto: mirror.co.uk
Ella a născut o fetiţă sănătoasă, dar a avut complicaţii după operaţieFoto: mirror.co.uk

O femeie care tocmai născuse a avut un şoc imens când s-a trezit din anestezie. În loc să o ţină în braţe pe micuţa ei, născut prin cezariană, Ella Clarke a primit o veste dureroasă din partea medicilor. Naşterea, care ar fi trebuit să decurgă fără probleme, a luat o întorsătură neaşteptată după ce fetiţa, perfect sănătoasă, a venit pe lume.

Ella s-a dus la spital să nască o fetiţă, prin cezariană. Micuţa a venit pe lume fără probleme, însă mama ei a avut de suferit în urma operaţiei. Ea s-a trezit după cinci zile în comă cu ambele picioare amputate: sânge se strânsese în ele şi doctorii au trebuit să le taie pentru a-i salva viaţa femeii. 

"M-a transformat dintr-o mamă activă, care se ducea la şcoală cu copiii şi ieşea mereu în aer liber, într-o persoană ţintuită într-un scaun cu rotile. Nu mă puteam opri din plâns, niciun om nu trebuie să treacă prin aşa ceva", a povestit Ella, în vârstă de 31 de ani, conform mirror.co.uk. 

Femeii i-au fost amputate ambele picioare
Femeii i-au fost amputate ambele picioare

Ella şi soţul ei, Ian, aveau deja şase copii când femeia a rămas din nou gravidă, în martie 2015. La o ecografie, asistenta i-a spus că ar putea avea unele complicaţii la naştere, o sângerare excesivă şi că trebuie să facă cezariană. Fiind la a şasea sarcină, Ella nu s-a speriat, mai ales că toate celelalte naşteri fuseseră în regulă. În decembrie însă a început să sângereze. S-a dus la spital, unde medicii au asigurat-o că bebeluşul e în regulă, dar trebuie făcută cezariana. 

Fetiţa, Winter Rose, a venit pe lume sănătoasă, dar Ella a pierdut şase litri de sânge. Medicii i-a făcut transfuzii cu cinci litri de sânge şi au pus-o în comă indusă. Pentru că avea cheaguri de sânge în ambele picioare, după ce nu a fost monitorizată corespunzător, Ella a fost operată şi picioarele i-au fost amputate.

Femeia a părăsit spitalul în martie şi încă încearcă să se adapteze la noua ei viaţă. Are două proteze şi face terapie, dar îi este încă foarte greu. Mai mult, ea a povestit că fiica cea mare, în vârstă de 13 ani, a fost şi a afectată de chinul mamei, iar fetiţa de 5 ani se sperie când îi vede protezele. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net