Sacoul Melaniei, isterie în lume. A costat aproape cât venitul mediu din SUA în 2016

Ultima actualizare:

    Foto: Splashnews
Foto: Splashnews

Celebrul sacou admirat de lumea întreagă pe care l-a purtat Prima Doamnă a Americii în Sicilia a iscat reale controverse. Melania Trump a purtat în timpul vizitei din Catania o haină în valoare de 51.000 de dolari. Suma cheltuită pe un singur articol vestimentar este cu doar câteva mii de dolari sub veniul mediu din Statele Unite ale Americii în 2016.

Soția lui Donald Trump a purtat la ultima vizită din turul său, în calitate de președinte,o haină semnată Dolce&Gabanna, tapetată cu flori 3D viu colorate, în valoare de 51.500 de dolari, la care a asortat un clutch din aceeași colecție, în valoare de 1.630 de dolari. Fără nicio îndoială, Melania a fost o adevărată divă, toți ochii fiind ațintiți pe haina sa.

Cu toate acestea, articolul vestimentar a provocat isterii în rândul americanilor și nu numai. Sacoul a costat cu aproximativ 5.500 de dolari mai puțin decât venitul mediu al gospodăriilor americane de 56.516 de dolari din anul 2016, potrivit Independent.


    Melania Trump a purtat un sacou în valoare de 51,500 de dolariFoto: AFP
Melania Trump a purtat un sacou în valoare de 51,500 de dolariFoto: AFP

În timp ce soții Trump călătoreau prin Arabia Saudită, Israel, Italia, Bruxelles și înapoi în Italia, președintele a lăsat la Casa Albă un document prin care explica propunerile sale bugetare federale pentru anul 2018. Donald a propus un plan de cheltuieli de 4,1 trilioane de dolari, prin reducerea programelor de siguranță pentru cei săraci, inclusiv timbrele de mâncare și medicamente, cheltuind miliarde în plus pe serviciile militare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net