Se anunță primele proteste de după Brexit. Britanicii iau cu asalt străzile

Ultima actualizare:
Pe Facebook a fost creat un eveniment al protestului
Pe Facebook a fost creat un eveniment al protestului

Referendumul din Marea Britanie, de joi, 23 iunie, nu a șocat doar comunitatea europeană, ci a divizat și Regatul Unit între cei care au votat despărțirea de Uniunea Europeană și aceia care și-au dorit menținerea și continuarea legăturii cu blocul comunitar. Cei din a doua categorie se gândesc deja la diferite modalități prin care să-și facă vocea și nemulțumirile auzite, așa că pun la cale proteste.

Până la acest moment, sute de persoane au luat decizia de a participa la un protest împotriva deciziei Marii Britanii de a ieși din Uniunea Europeană. Organizatorii au anunțat ca loc de desfășurare străzile din jurul Parlamentului și speră ca sâmbătă, 25 iunie, să se strângă cât mai multe persoane. Măsura luată este o modalitate de exprimare a furiei asupra rezultatelor care au divizat Regatul, se arată în The Independent.

Creatorii evenimentului au dus totul pe Facebook, unde au invitat mii de oameni să li se alăture. Aceștia pun accentul pe faptul că multe dintre persoane nu au înțeles pe deplin toate implicațiile votului și că întreaga campanie a fost condusă în așa fel încât să nu se dea toate informațiile necesare.


    Pe Facebook a fost creat un eveniment al protestuluiFoto: Facebook
Pe Facebook a fost creat un eveniment al protestuluiFoto: Facebook

Protestul nu se vrea a fi unul violent, ci mai mult o platformă prin care să se dea grai nemulțumirilor și îngrijorărilor celor care se simt afectați de schimbare. "Haideți să ne strângem mâine pe străzile Parlamentului, într-un mod pașnic, și să arătăm forță în fața unei decizii ale cărei consecințe nu le știe niciunul dintre noi. Țara noastră este împărțită în două, așa că trebuie să păstrăm totul în termeni de pace și prietenie, pentru a nu permite să se traseze o barieră între noi ", se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net