Trump, ironii la adresa lui Kim Jong-un după ce acesta l-ar fi numit «nebun bătrân»

Ultima actualizare:

    Preşedintele Americii a afirmat ironic că speră ca într-o zi el şi Kim Jong-un să fie prieteni
Preşedintele Americii a afirmat ironic că speră ca într-o zi el şi Kim Jong-un să fie prieteni

Ziua şi postarea pe Twitter pentru Donald Trump. Preşedintele Americii a afirmat ironic că speră ca într-o zi el şi Kim Jong-un să fie prieteni.

Donald Trump se întreabă duminică, într-o postare pe Twitter, de ce liderul nord-coreean Kim Jong-un l-ar insulta numindu-l “bătrân”, în condiţiile în care el nu l-ar numi niciodată “scund şi gras”.

“De ce Kim Jong-un m-ar insulta numindu-mă bătrân, în condiţiile în care eu nu l-aş numi niciodată scund şi gras? Oh, mă străduiesc atât de mult să-i fiu prieten - şi poate într-o zi acest lucru se va întâmpla!”, a scris Trump pe Twitter.

Reacţia sa vine după ce sâmbătă Ministerul de Externe de la Phenian a criticat turneul său asiatic şi declaraţiile sale privind Coreea de Nord.

“Remarcile nesăbuite făcute de un nebun bătrân ca Trump nu ne vor speria şi nu ne vor opri. Dimpotrivă, toate acestea ne fac să fim şi mai convinşi că opţiunea noastră de a promova construcţia economică simultan cu sporirea forţei noastre nucleare este cu atât mai justificată şi ne determină să intensificăm efortul de a ne întregi forţa nucleară”, a anunţat Ministerul de Externe nord-coreean.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net