Viktor Orban, premierul Ungariei: «Imigrația este o otravă»

Ultima actualizare:

    Viktor Orban nu vrea să primească refugiați în UngariaFoto: Getty
Viktor Orban nu vrea să primească refugiați în UngariaFoto: Getty

Problema refugiaților care ajung în Europa nu pare a scădea în gravitate. Uniunea Europeană vrea să stabilească, pentru toate cele 28 de state membre, o decizie comună pentru ca fiecare să găzduiască un număr de migranți. Unul dintre liderii europeni, Viktor Orban, premierul Ungariei, s-a dezis de această măsură, pe care o vede mai degrabă periculoasă decât salvatoare.

“Ungaria nu are nevoie de niciun migrant pentru ca economia să meargă sau pentru ca această țară să aibă un viitor. De aceea nu este nevoie de o politică europeană comună privitoare la migrații: oricine are nevoie de imigranți, poate să-i ia, dar nu ne forțați pe noi să-i luăm, nu avem nevoie de ei. Fiecare migrant poate reprezenta un risc la adresa siguranței publice. Pentru noi, migrația nu este o soluție, ci o problemă, nu este un medicament, ci o otravă, nu avem nevoie de ea și nu o vom înghiți”, a declarat premierul ungar într-o conferință de presă. Mai mult, acesta a lăudat politica externă promovată de Donald Trump, notează The Guardian.

Sute de mii de migranți au traversat Ungaria și Austria în 2015, în încercarea de a ajunge în țările dezvoltate din Europa. Valul a fost însă diminuat de politica lui Orban, care a instalat garduri electrice de-a lungul graniței de sud și a instaurat legi dure împotriva migrațiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net