8 profeţii terifiante ale lui Nostradamus pentru 2016

Ultima actualizare:

    Interpreții lui Nostradamus spun că acesta a făcut profeții teribile pentru anul 2016
Interpreții lui Nostradamus spun că acesta a făcut profeții teribile pentru anul 2016

Valul de cutremure din Italia a readus pe ordinea de zile profețiile celebrului medic francez. Interpreții acestuia spun că Nostradamus a prezis încă din anul 1555 că Italia va fi zguduită de cutremure puternice în 2016.

Cei care au interpretat profeţiile lui Nostradamus susțin că faimosul medic francez ar fi scris că anul 2016 va fi crunt pentru planetă. Printre  nenorocirile prorocite, adepții lui Nostradamus spun că este și valul de cutremure din Italia, scrie voceatransilvaniei.ro.

Cutremure majore

„O mișcare în pantă a pământului, o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, va fi foc pe navă, ciumă și captivitate. Mercur în Săgetător, Saturn dispare”. Interpreții au ”tradus” această profeție astfel: un cutremur extrem de mare va lovi America de vest, dar acesta va fi resimţit peste tot în lume.

O durată de viaţă mai mare

Nostradamus a prezis că oamenii născuţi în 2016 vor putea să trăiască mai mult de 200 de ani şi că 80 de ani va fi o vârstă medie. Ca atare, din anul 2016 s-ar putea să ai nevoie de autorizaţie pentru a aduce pe lume un copil, ar mai fi spus profetul.

Lumea din vest va renunţa la taxe

În 2016, o revoltă mare va pune capăt taxelor pentru totdeauna.

Al Treilea Război Mondial

În 2016 va începe Al Treilea Război Mondial şi va dura 27 de ani. Războiul va începe după spusele profetului cu apariţia unei comete pe cer.

Vezuviu va erupe

Nostradamus a prezis acest lucru, dar oamenii de ştiinţă contrazic ipoteza. Muntele Vezuviu a fost liniştit în ultimii 71 de ani şi se aşteaptă să rămână aşa.

Umanitatea va face pace cu animalele

„Porcii vor deveni fraţi cu omul”, a scris profetul pentru anul 2016. Unii sunt de părere că acest lucru înseamnă că umanitatea va înceta să sacrifice animalele. Alţii cred că asta înseamnă că tehnologia ne va permite să vorbim cu animalele.

O nouă limbă mondială va apărea

„După apariţia unui nou motor, lumea va fi precum în zilele înainte de Babel.” Mulţi sunt de părere că motorul adus în discuţie este Internetul şi că tehnologia va creea eventual nouă limbă mondială.

Cine a fost Norstradamus

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555.

În urmă cu 500 de ani, Nostradamus a prezis că Al Treilea Război Mondial va fi declanşat de Rusia, iar prima ţară cucerită va fi România: „Din Rusia vor năvăli în masă, distrugătorul va ruina acel oraş, va fi violenţă, distrugere, „Romanie” va suferi, astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net