950 de bucureşteni au cumpărat biletul unic RATB-Metrorex în două săptămâni

Ultima actualizare:

    Biletele unice de transport sunt agreate de bucureşteni
Biletele unice de transport sunt agreate de bucureşteni

Biletul unic lansat de RATB la începutul lunii noiembrie, care asigură accesul călătorilor în orice vehicul de transport de suprafaţă şi în metrou, pare a fi pe placul bucureştenilor. De la lansarea sa, la 3 noiembrie 2012, şi până la 18 noiembrie 950 de călători au folosit acest nou titlu de călătorie.

Regia de transport a câştigat 9.500 de lei din vânzarea acestor bilete unice, care permite celor care folosesc mijloacele de suprafaţă şi metroul să efectueze câte călătorii vor în intervalul celor 60 de minute de valabilitate. Numai în prima zi, RATB a reuşit să pună în circulaţie 100 de bilete unice, în ciuda faptului că acest nou titlu de călătorie este mai scump, după cum Click! a demonstrat în cadrul unui articol realizat la începutul acestei luni.

Citeşte şi:

Cu biletul unic fugi după RATB de-ţi ies ochii!

RATB a pus în circulaţie biletul unic valabil 60 de minute, la preţul de 5 lei, biletul unic cu zece călătorii a câte 60 de minute fiecare, la preţul de 30 de lei, şi abonamentul de o zi, care permite un număr nelimitat de validări în RATB şi metrou, care costă 16 lei. Biletul unic e valabil 60 de minute de la prima validare şi poate fi folosit în orice mijloc de transport în comun. Aparatele de taxare permit ultima validare cu un minut înaintea expirării perioadei stabilite (minutul 59), iar călătoria poate fi efectuată până la capătul liniei RATB ori până la ieşirea din staţia de metrou. 

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net