„Adrian nu prea ştia să înoate!” Eroul din Mangalia, însă, mai salvase 2 persoane de la înec

Ultima actualizare:

    Adrian Ciureanu și soția lui, Alina. Foto: Facebook/Adrian Ciureanu
Adrian Ciureanu și soția lui, Alina. Foto: Facebook/Adrian Ciureanu

Adrian Ciureanu, tânărul de 30 de ani care a murit în valurile Mării Negre după ce le-a salvat pe o mamă și pe fetița ei de la înec a fost, ieri, condus pe ultimul drum.

Un unchi al băiatului spune că, înainte cu doar o zi de tragica întâmplare, Adrian mai scosese din apele agitate un bărbat şi copilul său. "Aşa era el, un suflet mare. Luni făcuse la fel, când un om care-şi ţinea fiul în braţe a început să strige: <Nu mai pot, nu mai pot>. Era acolo, omul potrivit... Nici n-a stat pe gânduri şi i-a tras iute la mal, pe amândoi", povesteşte, pentru Adevărul, unchiul lui Adrian. 

Gestul tânărului e cu atât mai surprinzător cu cât, spun rudele, nici măcar nu ştia să înoate. "Nu ştia şi tot s-a dus după el. Era băiat bun. Tot satul ştia aşa. A văzut mama aia cu copila în apă, nu l-a răbdat sufletul şi a sărit. Nu se gândea el că piere aşa şi lasă în urmă nevastă tânără şi atâta amar pe părinţi", a mărturisit, pentru "Adevărul", mătuşa tânărului.

Că Adrian nu ştia să înoate o confirmă şi un prieten al tânărului. “Nu prea ştia să înoate. A sărit cu gândul să salveze femeia aceea, dar nu ştia. Şi totuşi, a sărit! Era un băiat foarte bun. Altcineva n-ar fi sărit în locul lui, ar fi lăsat salvamarii să-şi facă treaba”, povesteşte prietenul lui Adrian, care aminteşte că tânărul a mai avut o cumpănă. 

Citește mai multe pe adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net