Ai grijă cum parchezi la mall. Riști să rămâi cu roțile blocate!

Ultima actualizare:

    Facebook
Facebook

Regulile sunt reguli și trebuie respectate indiferent unde te afli. Pe asta se bazează și cei de la Afi Cotroceni, care s-au apucat să blocheze toate mașinile parcate aiure în mall-ul bucureștean.

La Afi Cotroceni, șoferii care nu respectă ariile de parcare sunt aspru sanționați. Deși se află pe o proprietate privată, șoferii indiscinplinați se pot trezi cu roțile mașinilor blocate și cu amenzi uriașe în parbriz.

A pățit-o un bucureștean zilele trecute, când a găsit ”caracatița” pe roțile mașinii care încurca circulația. Omul parcase neglijent, ocupând o bandă de circulație, iar paznicii complexului nu au stau pe gânduri: i-au blocat mașina și i-au trântit o amendă de 100 de lei.

Fotogragiile cu mașina sancționată la mall au ajuns pe internet, iar primele reacții nu au întârziat să apară. Măsura, deși pare dură, îi bucură nespus pe bucuerșteni, care s-au săturat să fie puși în dificultate la volan din cauza celor care parchează anapoda.

”Nu pot să cred că trăiesc să o văd și pe asta.... De câte ori am plecat plină de nervi că nu aveam cum să scot mașina din loc de parcare amenajat, din cauza unor astfel de parcagii....”, spune o bucureșteancă pe rețelele de socializare.

”Este 100 de lei amenda. Sunt pregătiți baieții și cu foi și cu "caracatița". În sfârșit, nu o sa mai am material de pus la "Ai parcat ca un bou"”, scrie un alt internaut.

Și la Sun Plazza se blochează roțile, spun bucureștenii, dar deblocarea e fără amendă, cel puțin deocamdată!

”De ce s-or mai chinui să le blocheze dacă tot nu dau amendă. Fără amendă nu se învață nimeni minte. Ar trebui amendați la sânge acești bizoni care cred ca parcarea le aparține în totalitate. Oricum, mare lucru nu se va rezolva. La mall se va găsi mereu un cocalar cu bani care va plăti amenda numai ca să își vadă mașina parcată în gura liftului”, scrie un alt șofer care a distribuit postarea cu mașina blocată de ”caracatiță”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net