Ce spun legiștii în cazul bebelușului mort la scurt timp după botez

Ultima actualizare:

    Bebelușul a murit la scurt timp după ce a fost botezat
Bebelușul a murit la scurt timp după ce a fost botezat

Medicii legiști nu au putut lămuri misterul morții bebelușului care a decedat, în condiții suspecte, după botez. A vut loc necropsia bebelușului, dar medicii legisți de la Institutul de Medicină Legală din Iași nu au putut găsi motivul pentru care bebelușul a murit în scurt timp de la botez.

„Medicul legist nu a văzut nimic la analiza macroscopică. Până la acest moment, nu se poate preciza cu exactitate cauza decesului”, a precizat dr. Diana Bulgaru, directorul IML Iaşi. La analiza macroscopic nu a fost descoperit motivul decesului, așa că se va efectua și una macroscopică. Raportul analizei microscopice va fi gata peste mai bine de două luni. 

 Conform unor surse Mediafax, există posibilitatea ca bebelușul să fi suferit un stop cardiorespirator, după ce s-a înecat cu lapte, 

„Sâmbătă, prin apel la 112 la ora 17.07, SAJ Iaşi a fost solicitat să intervină la biserica din Curături pentru un sugar de o lună care prezenta dispnee, adică dificultăţi de respiraţie. La locul solicitării a fost dirijat un echipaj SAJ de tip C2, cu medic, care s-a întâlnit pe drum cu o maşină în care se afla sugarul. Bebeluşul a fost preluat de echipajul nostru care a constatat că pacientul prezintă cianoză, lipsă respiraţie şi lipsă puls. Medicul a început imediat manevrele de resuscitare, copilul a fost intubat şi ventilat mecanic şi transportat în curs de resuscitare către Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul de Copii «Sfânta Maria» din Iaşi”, a precizat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

Preotul care a oficiat botezul a fost interogat de reprezentanții Mitropoliei  Moldovei și Bucovinei și a susținut că nu a identificat nimic suspect în comportamentul bebelușului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net