«Ce surpriză frumoasă mi-a făcut Click!MANIA»

Ultima actualizare:

    Marian Badea  a câștigat  un grill
Marian Badea a câștigat un grill

Marian Badea (49 de ani) a avut o surpriză extrem de plăcută când a verificat talonul din ziarul lui preferat.

”Am câștigat un grill la Click!Mania și sunt foarte fericit. Nu am mai obținut astfel de premii niciodată, iar întâmplarea m-a lăsat fără cuvinte. Chiar îmi plac astfel de aparate, aveam și eu unul acasă, dar tocmai voiam să îl schimb pentru că era vechi. Parcă Dumnezeu a știut ce era în capul meu și ce dorințe aveam. Poate unii așteaptă acum să le dau drept cadou premiul pentru că mai am o oală din asta, dar eu nici nu mă gândesc: îl păstrez clar. Amuzant este că eu nu aveam ochelarii la mine și noroc cu soția că are ochi buni și a văzut seriile câștigătoare și mi-a dat vestea cea bună. De-abia aștept să-i fac astăzi proba grill-ului, nu mai am răbdare să văd cât este de bun”, ne-a spus taximetristul bucureștean.

Şi tu te poţi număra printre norocoşi. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 4.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 340.000 de lei. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, în valoare de peste 34.000 de lei, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, aparate de aer condiţionat, cărucioare de cumpărături, pături pliabile, vase de bucătărie şi multe altele. Avem şi peste 1.600.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică. Mult succes!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net