Cristian Pomohaci, sărutat pe gură de un bărbat la un concert

Ultima actualizare:

    Preotul Pomohaci, pupat pe gură de un bărbatCaptură Youtube/Acces direct
Preotul Pomohaci, pupat pe gură de un bărbatCaptură Youtube/Acces direct

Cristian Pomohaci o duce bine-mersi după scandalul sexual în care a fost implicat. A susținut un nou concert pe 19 iulie, la Târgu Mureș, unde a venit însoțit de Marius, fiul pe care l-a adoptat.

Înainte de a intra pe scenă, preotul a așteptat să i se deschidă ușa de la mașină. A confundat Palatul Culturii din localitate cu Biserica și și-a făcut cruce înainte să intre în incintă. A fost, mai întâi, întâmpinat de un bărbat care i-a pupat mâna. 

Pomohaci a avut timp și de aroganțe. O mamă cu un copil în brațe s-a apropiat de preot, dar acesta nu a zăbovit prea mult. „Nu stau, că zice lumea că sunt pedofil!” După ce s-a mai salutat cu câțiva admiratori, Pomohaci a urcat pe scenă în aplauzele celor câteva sute de spectatori. Printre ei, un fan a venit îmbrăcat cu un tricou albastru inscripționat cu un mesaj de susținere. „Îl susținem pe părintele Pomohaci. Vrem dreptate pentru părintele Cristian Pomohaci.”

La finalul evenimentului, Pomohaci a primit numeroase buchete de flori, dar și un sărut pe buze din partea unui bărbat. „Vă mulțumesc din toată inima!”, a mai avut timp să spună Pomohaci, după care s-a urcat în masină și a plecat. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net